Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg változhat-e a férjem?...

Meg változhat-e a férjem? Kutyából lesz-e szalonna?

Figyelt kérdés
A párommal 5 éve vagyunk együtt elvitték 8 hónapra börtönbe hazavártam...Elötte bulizott csajozott,nem tudom most tanult-e belöle vagy egy pár hónap után fojtatni fogja amit eddig csinált?!Mit gondoltok.
2010. okt. 21. 18:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

(egy "nyomi")

Na igen, még most is ez a véleménye...megérdemli.

Egy "nyomi" barátnője:)

2010. okt. 21. 18:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Sose lesz kutyából szalonna. Én se hittem el senkinek, aki ezt mondta. 40 évesen, két gyerekkel, vééégre én is beálltam azok táborába, akik azt papolják, hogy kutyából nem lesz...
2010. okt. 21. 19:50
 13/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,de nem kellene elitelni engem ezert mert sok mindent nem tudtok.nem szeretnék ugy járni...
2010. okt. 21. 21:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor további boldogságot a pasid mellett, verjen meg, csaljon meg, lopjon meg. Biztos szép életetek lesz, jól választottál, gratulálok.
2010. okt. 21. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!