Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kutyából is lehet szalonna?

Kutyából is lehet szalonna?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki olyan tipus volt hogy minden jól kinéző lányt meg akart kapni magának, rengeteget sikerült is. Imádta a nőket...Pucér nős képek telón, laptopon ezerrel, egyszerre akár több lány.Régi barátnőjét akibe halálosan szerelmes volt megcsalta a legjobb "barátnőjével".

Össze jön egy lánnyal, majd 4 hónapra rá már terhes volt a lány....összeházasodtak....(25 éves a lány, 26 a fiú)

Látszatra jól megvannak, de valóban meg tud ennyire változni egy ember????

Nem fog benne csalódni a lány? főleg h olyan fiatalon, rövid ismeretség után választották egymást?.....

Igazából csak kíváncsi vagyok ki mit gondol erről.Lehet egy megrögzött nőcsábászból hűséges családapa?

2011. dec. 6. 15:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%

Mindenki képes a változásra, a gond szerintem ott van, hogy elfogadja csak a helyzetet. Ha valóban halálosan szerelmes volt, akkor azt a hibát, hogy azt a lányt megcsalta, sose fogja magának megbocsájtani.

A veszteség érzése mindíg ott lesz. Ha a nagy szerelem elúszik, akkor mindegy, csak legyen valaki alapon hozza meg a döntést a legtöbb ember.

2011. dec. 6. 15:48
 12/21 anonim ***** válasza:
nem.
2011. dec. 6. 15:51
 13/21 Ucsiha Madara válasza:
76%
Kutyából nem lesz szalonna, de azért a kínaiak próbálkoznak.
2011. dec. 6. 15:58
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!!

A gyereket "állítólag" mindketten akarták......bár nem tudom mi az igazság mert a lány meg szeret nagyot mondani....

2011. dec. 6. 15:59
 15/21 anonim ***** válasza:
75%
Szinte kizárt. Aki ennyire igényli azt, hogy mindig új és új kell, annak az érzelmi intelligenciája nagyon alacsony, nem tud mit kezdeni a biztonságot jelentő szilárd kapcsolattal.
2011. dec. 6. 16:31
 16/21 anonim ***** válasza:

A szerelem kategóriába, a "Volt valaki úgy..." kérdést Te írtad?

Ha igen,előttem van egy egész történet, ami velem is megesett, csak én voltam a nagy szerelem... Ezt nem lehet elfelejteni. Amúgy ilyenkor ordít a "szilárd" babás kapcsolatról, hogy színjáték. De ha már döntött az ominózus pasi, nem fogja bevallani soha, hogy tévedett. Csalni fogja a feleségét továbbra is, ahogy gondolom eddig is tette.

Tehát kutyából nem lesz szalonna.

2011. dec. 6. 18:28
 17/21 anonim ***** válasza:
kutyából nem lesz szalonna! ebben az esetben sajnos lehetetlennek tartom, hogy megváltozott volna a fiú...feleség és gyerek ide vagy oda...
2011. dec. 6. 19:22
 18/21 A kérdező kommentje:

nem én írtam a kérdést de kíváncsivá tettél:))

belinkelnéd??

Köszi a válaszokat!

2011. dec. 6. 21:03
 19/21 anonim ***** válasza:
2011. dec. 6. 21:07
 20/21 Gyorgyi28 ***** válasza:

Kutyából nem lesz szalonna, de mindenki megváltozhat.

Nálunk is hasonló volt a helyzet... de azért nem ennyire durván. nem 4 hónap, hanem másfél év után jött a baba, viszont 1 hét ismeretségre megkérte a kezem, és pillanatok alatt 180 fokos fordulatot vett az élete. Mondjuk nem volt előttem nagy szerelem... exek százával, de egy volt viszonylag komoly, annak is megismerkedésünk előtt kb 2 évvel vége lett.

A gyerek már 11 hónapos, másfél év után volt esküvő. 1000% biztonsággal állítom, hogy soha nem csalt meg és jó apa is volt. (Azért a múlt idő, mert sajnos nagyon fiatalon elhunyt.)

De ismeretlenül nehéz véleményt formálni.... és tudom, hogy a mi történetünk nagyon ritka!!!!

2011. dec. 7. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!