Kutyából is lehet szalonna?
Van egy pasi, aki olyan tipus volt hogy minden jól kinéző lányt meg akart kapni magának, rengeteget sikerült is. Imádta a nőket...Pucér nős képek telón, laptopon ezerrel, egyszerre akár több lány.Régi barátnőjét akibe halálosan szerelmes volt megcsalta a legjobb "barátnőjével".
Össze jön egy lánnyal, majd 4 hónapra rá már terhes volt a lány....összeházasodtak....(25 éves a lány, 26 a fiú)
Látszatra jól megvannak, de valóban meg tud ennyire változni egy ember????
Nem fog benne csalódni a lány? főleg h olyan fiatalon, rövid ismeretség után választották egymást?.....
Igazából csak kíváncsi vagyok ki mit gondol erről.Lehet egy megrögzött nőcsábászból hűséges családapa?
Azt szokják mondani a "kutyából nem lesz szalonna" de ez nem mindig olyan egyszerű.. most könnyűvérű nőkre gondolok akik valamikor azok voltak, és most háziasszonyok talán meghallották hogy valaki le...ázza iket illetve, elegük lett és szerettek volna családot..
valaki változik valaki nem...
Az emberek ahhoz hogy változzanak SZERINTEM három dolog szükséges
- Akarat hogy meg akar változni,
- minimum pár év valakinél 4 valakinél 7 (ne mondja nekem senki, valaki egyik napról a másikra tud változni és nem tudom elhinni akkor sem ha hónapokról van szó)
- különleges esemény pld. tragédia a családban amitől ez gyorsabban jöhet (mármint meghal valakinek az anyja és a rendesből vacak ember lessz vagy pont ez téríti észhez)
Van egy ismerősöm aki 26 évig élt együtt a feleségével úgy hogy azelőtt a feleségnek nem volt senkije.. hirtelen a férjét egyszer megcsalta, majd másodzor is... Szóval ez jobb hogy valaki sose volt k..va és 26 év és 2 gyerek után az lessz...
JELLEMTŐL FÜGG és a SZITUÁCIÓTÓL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!