"Akinek fiú gyermeke van, ha megnősül, majd lesz lányod is" tartja a mondás. Szerintetek?
Áhh, csak egy gonosz bestia, aki elrabolta a fiacskádat...
A mamám nem nagyon bírta anyámat, bár ő mondogatja, hogy ő a lánya... A nagynénje utálja a fia feleségét (bár meg tudom érteni). Őszintén szólva még egy olyan ismerősöm, rokonom sem volt, ahol az anyós ennyire kedvelte volna a menyét. A barátom anyja nem tud velem mit kezdeni, egyszerűen semmi közös beszédtémán sincs, szóval én sem leszek a "lánya".
25/N
Az én "anyósomék" (idézőjelesen, mert még nem vagyunk összeházasodva, de együtt vagyunk 5 éve) mindig 3 gyerekre gondolnak, a páromra, a sógornőmre és rám :D Mindig úgy osztják a finomságokat, kaját, tortát, utazást stb :D
Nekik esetleg lesz még egy lányuk, mert egy már van :) (nálam 6 évvel kisebb)
21-L
Én nem leszek az anyósék lánya. Kinéznek a családból, mert esti gimit végeztem és nincs diplomám.
Szarul esik, kapják be.
28/n
Az a véleményem, hogy kapcsolat-függő. Van olyan anyós-meny kapcsolat ahol igaz a mondás, és van olyan, ahol bizony nem.
Nem lehet egy sémát (az élet SEMMILYEN területén) ráhúzni mindenre és mindenkire. Minden egyes dolog az életben személy- és helyzetfüggő, kapcsolatfüggő, stb. stb.
Anyósom néha úgy mutat be valakinek minket, hogy fiam és lányom.
Ha velünk van a fiunk is, akkor menyének szólít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!