Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem érti a Több nap, mint kolbász mondás lényegét. Mit csináljak vele?
Szerintem ülj le nyugodtan, és nyíltan mondd el neki, mit gondolsz, kezdve azzal, hogy "nagyon tiszteled azért, hogy ennyit keres, és ha nem ért veled egyet, nem szólsz többet bele, de el kell mondanod...."
Így érzi, hogy nem bántani akarod, talán meg is fontolja a kérésedet, de balhé semmiképp sem lesz.
Hajrá:)
Ja, hogy te úgy gondolod, hogy amint elkezdesz dolgozni, rögtön átmész kiképző őrmesterbe, és kivezényeled a párodat a saját konyhájából és fürdőszobájából? A fürdést is megtiltod neki, amiért (szerinted) pazarolja a tusfürdőt?
Hát te nagyon-nagyon gyorsan ex leszel...
Szerintem igaza van a 10-esnek..
Nem az a lényeg, hogy ki keres..
Igazából ha összeköltözünk, akkor "mi"leszünk, nem ő és én
Ha nekem a párom ilyen lenne a közös kasszáig el sem jutnánk úgy igazán.
Nem tudnám tolerálni a pazarlást, ha a megnyert lottónyereményből volna sem.
Más ertékrend.
Ez nem fogod tudni egyébként megváloztatni, vagy a párod szenvedni fog emiatt.
Ha valakivel együtt élek szeribem van beleszólásom a mindennapokba..a költésbe, eljesen mindegy lapja a fizut, főleg, hogy a kérdező leírta, hogy van pénze, de lekötötték, hiszen egyelőre elég a párja fizuja.. Ha így van akkor fgadja el a másik, hogy beleszólhat a költésekbe, ha nem akkor meg sem kell prőbálni a közös kasszát, a kérdező kôltötte volna a saját kivitt pénzét..
Ennyi..
Figyelj, fél éve (hahaaha) ismered, a fél év alatt, ha jól értem: havi 1 alkalmat találkoztatok, vagyis mielőtt kiköltöztél a pasihoz valahova, azelőtt összesen kb. 6-szor láttad.
Hát igen, és ezek után kimész hozzá, eltart téged (én értem, hogy nemsoká dolgozni fogsz, de most még nem), és meg akarod szabni, hogy munka után mennyi nutellát ehet.
Hát tudod...ha a barátom hoz haza Nutellát (mindketten keresünk eleget), én csak örülök neki. Tudod, a pénzt nem az albira keressük, hanem a fun dolgokra.
Nem hiszem, hogy 3 sonka egy kenyérben pazarlás, ha naponta kidobtok 3 tojást, az gáz. De te is megehetnéd vacsira pl.
Ő ezt szokta meg, te meg azt. Mi is pazarlunk, bár nem tudom, mi az, hogy a fél tusfürdő a kádban végzi, de pl. simán kidobok dolgokat, amik meg se romlottak még, de már nem akarjuk őket megenni. Pl. nem kellett volna ezt a margarint venni, mert túl sós.
Mi is megtehetjük és szeretünk így élni. Ő is szeret, megszoksz vagy megszöksz szerintem.
Ha majd te is dolgozol, annyit tehetsz, hogy te magad nem pazarolsz, pl. amit mondtam, megeszed a tojást este.:)
26l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!