Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha óvszert találnátok a férjetek kocsijában?
80.válaszra:
Igazad van mindenben és köszönöm a válaszod!Köszönöm,mert leírtad a véleményedet,de nem lekezelően,elítélően...
Én ezt a betegségekről mind tanultam és folyamatosan tanulom(idén diplomáztam is ilyesmikből).Egész más megtanulni,felismerni a problémát(főleg könnyű másoknál),de hidd el a megoldási lehetőségeket alkalmazni annál nehezebb.Igen,fokozatosan a betegségek is jönnek elő:két éve volt egy ki nem derített eredetű allergiám,volt egy hosszabb ideig tartó asztmás köhögésem,ezeken szerencsére túl vagyok,pár éve derült ki a pajzsm.problémám,amit sokáig nem akartam tudomásul venni(hiszen én nem lehetek beteg,mert nem szoktam),most már szedek rá gyógyszert,erre is azt mondták autoimmun.A válaszodból ítélve,gondolom érted mi áll ezek mögött(én is).Pár hónapja v.ok mnkanélküli és remélhetőleg szept.-től újra fogok dolgozni.Mikor volt fizetésem akkor is ő volt a családfenntartó és az is marad,hiszen olyan pozícióban van,amit nem tudnék überelni...
Még egyszer köszönöm az őszinte válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!