Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek, ha óvszert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha óvszert találnátok a férjetek kocsijában?

Figyelt kérdés

2014. júl. 1. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 anonim ***** válasza:
95%
És mi lenne, ha simán lefújnád a férjedet paprika spray-vel?
2014. júl. 5. 11:25
 52/83 anonim ***** válasza:
100%

48.as válaszoló.Mi lett a vége, anyukád hogy reagált?Lett belőle balhé?Vagy még most is élnek békességben együtt?

Kérdező.Kiderült valami, adott magyarázatot rá,vagy még nem kérdezted meg?Vannak gyanús jelek még ezen kívül?

2014. júl. 5. 12:08
 53/83 A kérdező kommentje:
Még nem történt semmi,várom a fejleményeket én is...addig számon sem kérem,hiszen nem az volt a cél egyenlőre...
2014. júl. 5. 13:36
 54/83 anonim ***** válasza:
100%
Már engem is érdekel, mi lesz ebből...
2014. júl. 5. 19:09
 55/83 anonim ***** válasza:
81%
Hajrá kérdező :) Egyébként Glycosept sem lenne rossz (nagyon tud csípni hígítatlanul, pláne szerintem pénisz bőrt). Ez, ha nem ismered, szájöblítésre való, patikában lehet kapni. Ínygyulladásra kitűnő. Egyetlen hátránya az erős sárga színe, bőrt, ruhát összefog, szóval óvatosan vele.
2014. júl. 5. 20:20
 56/83 anonim ***** válasza:
100%
44es vagyok.A fene bírná ilyen sokáig.Meg nem is értem. Most akkor írtad,hogy fecskendeztél,meg vissza zártad,aztán kérdezed,hogy hol lehet venni papika sprayt.Akkor most mi van? Hol is tartasz? (lehet,hogy én értem félre a történéseket,mert sok időm nincs netezni bocsi :) )
2014. júl. 5. 21:41
 57/83 A kérdező kommentje:

56.válaszra:

ismered ezt a mondást?-"Óvakodj a türelmes ember haragjától?"

Még sem mondhatom neki,hogy menjen már félredugni,mert készültem egy kis meglepetéssel...

Igen,volt erős paprika,de,ha lenne aroma azt is tennék bele meg ételfestéket is(csak,hogy biztosra menjek)és nem szeretném még egyszer felbontani,ezért jött szóba a fecskendő...

ne,hidd azért,hogy én nyugodtan várok...

2014. júl. 6. 08:29
 58/83 anonim ***** válasza:
100%
Ja értem így már!
2014. júl. 6. 10:01
 59/83 anonim ***** válasza:
100%

Úgy 10 évvel ez előtt voltam egy hasonló kapcsolatban, mikor gyanús dolgokat éreztem, láttam. Annyira, de annyira leakartam buktatni a párom, hogy kerestem egy magánnyomozót. Felhívtam és elmondtam, neki az aggodalmaimat. Szerencsémre egy lelkiismeretes férfi vette fel a telefont, és mikor befejeztem a mondókám kb. 30 perc alatt megértette velem a lényeget.

Idézem: " Kedves hölgyem, ma szinte bármit kitudunk nyomozni, ha kell lehallgatjuk, ha kell követjük stb. csupán pénz kérdés. De magának jó lesz-e az, ha kiderül, hogy a párja csalja Piroskával vagy Gizikével netán Katikával? Biztos, hogy akarja tudni? Nem elégszik meg a megérzéseivel? A lényeg szerintem, hogy nem bízik a párjában. Kell-e önnek ez a trauma, hogy lássa? Tudom, hogy a saját üzletem ellen beszélek, de valakit a valóság, egy életre összetör..."

Kitisztult a fejecském, és nem sokra rá elhagytam. Nem azért, mert megtudtam, hogy megcsal, hanem mert nem bíztam benne, és így nem lehet élni. Egy kapcsolatban nem lehet valaki nyomozókutya, mert akkor nem boldog... Ehhez nem kell bizonyíték, meg bosszú. Ehhez át kellene gondolnod az életed kedves Kérdező, hogy tényleg így akarsz élni ezzel az emberrel!?

2014. júl. 6. 14:26
 60/83 anonim ***** válasza:
92%
haragudnék rá nagyon
2014. júl. 6. 23:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!