Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha óvszert találnátok a férjetek kocsijában?
59.válaszra:
Igazad van és köszönöm,hogy ezt leírtad.Szerintem sem szeretne senki ilyen párt magának,pedig sajnos a mai világ tele van csalókkal...
Jajj, nem akarom elbagatelizálni a dolgot, de felröhögtem magamban, ahogy elképzeltem, hogy a férj esetleg tök ártatlan, hűséges, az óvszerre is van normális magyarázata, de a Kérdező, csak gyanakszik... forrong magában... vár... vár... még mindig vár.... egyszer csak nekiesik a férjének: "Menj már dugni!!!"
:D
Már ciki nekem is,amiért felcsigáztam az érdeklődéseteket és várjátok a folytatást,de egyenlőre semmi.
Ezt azért valamilyen szinten nem bánom, amennyire lehet,nyitva tartom a szemem.Az is lehet,hogy nem volt megfelelő a partner...Nem tudom.Itthon megy a pitizés...
Ha átszúrnád, akkor magaddal is meg egy másik átvert nővel is lehet, hogy kicsesznél. Magaddal akkor, ha tényleg annyira igénytelen a férjed, hogy útszéliekkel összejön, és amit elkapna, azt te is utána.
Ha meg a másik nő nem is tudja, hogy házas, akkor egy ártatlan emberrel is rosszat tennél, aki nem tud semmiről.
Biztos, hogy megcsalásra használja az óvszert?
Ti mivel védekeztetek eddig?
Mondjuk, ha megcsalt, és irgumburgummal megúszta, 90%, hogy megint azt teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!