Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek, ha óvszert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha óvszert találnátok a férjetek kocsijában?

Figyelt kérdés

2014. júl. 1. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 A kérdező kommentje:

59.válaszra:

Igazad van és köszönöm,hogy ezt leírtad.Szerintem sem szeretne senki ilyen párt magának,pedig sajnos a mai világ tele van csalókkal...

2014. júl. 7. 11:31
 62/83 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon szívesen, örülök, ha a példámmal tudtam segíteni. ;)
2014. júl. 7. 13:29
 63/83 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Van valami fejlemény?Már bocs,nem azért drukkolok,h csaljon a férjed,de azt szeretném tudni,hogy megjárja!
2014. júl. 9. 17:12
 64/83 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, nem akarom elbagatelizálni a dolgot, de felröhögtem magamban, ahogy elképzeltem, hogy a férj esetleg tök ártatlan, hűséges, az óvszerre is van normális magyarázata, de a Kérdező, csak gyanakszik... forrong magában... vár... vár... még mindig vár.... egyszer csak nekiesik a férjének: "Menj már dugni!!!"

:D

2014. júl. 9. 18:09
 65/83 A kérdező kommentje:

Már ciki nekem is,amiért felcsigáztam az érdeklődéseteket és várjátok a folytatást,de egyenlőre semmi.

Ezt azért valamilyen szinten nem bánom, amennyire lehet,nyitva tartom a szemem.Az is lehet,hogy nem volt megfelelő a partner...Nem tudom.Itthon megy a pitizés...

2014. júl. 10. 08:50
 66/83 anonim ***** válasza:
100%
És hogyan tovább, ha lesz valami, és ha nem?
2014. júl. 10. 10:17
 67/83 anonim ***** válasza:
100%

Ha átszúrnád, akkor magaddal is meg egy másik átvert nővel is lehet, hogy kicsesznél. Magaddal akkor, ha tényleg annyira igénytelen a férjed, hogy útszéliekkel összejön, és amit elkapna, azt te is utána.

Ha meg a másik nő nem is tudja, hogy házas, akkor egy ártatlan emberrel is rosszat tennél, aki nem tud semmiről.

2014. júl. 13. 09:40
 68/83 anonim ***** válasza:
80%
Engem a kérdező helyében pont nem érdekelne a másik nő .. ,még akkor sem ha (állítólag ! ) nem tudott a feleség létezéséről ! Egyébként kétlem ,hogy nem tudna arról ,hogyha foglalt a "párja" . Ott az internet ,meg miegymás olyan könnyű infót szerezni valakiről ,aki érdekel .
2014. júl. 13. 11:03
 69/83 Pendulum92 ***** válasza:
93%

Biztos, hogy megcsalásra használja az óvszert?

Ti mivel védekeztetek eddig?

Mondjuk, ha megcsalt, és irgumburgummal megúszta, 90%, hogy megint azt teszi.

2014. júl. 13. 12:23
 70/83 anonim ***** válasza:
100%
Sok házas csaló van aki simán beadja a kiszemeltnek, hogy nincs párja. Meg nem mindenki tálalja ki a családi helyzetét az internetre. -.-
2014. júl. 13. 14:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!