Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek, ha óvszert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha óvszert találnátok a férjetek kocsijában?

Figyelt kérdés

2014. júl. 1. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/83 anonim ***** válasza:
100%

Ez így elég kevés infó. Ti mivel védekeztek? Közösen használjátok a kocsit vagy csak ő?

Én egyébként simán rákérdeznék/szóba hoznál. A reakciójából leszűrnöm, hogy gáz van-e.

2014. júl. 1. 10:22
 2/83 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem útszélizett, nem szeretője van.

Elképzeltem a helyzetet, hogy hogyan kerülhetne óvszer a kocsimba és az jött ki, hogy igazából sehogy, ha a fent említett dolgokat nem csinálom. Még egy olyan gyenge hazugságot el lehet sütni, hogy a haveromat vittem és biztos tőle esett ki.

2014. júl. 1. 10:32
 3/83 anonim válasza:
81%
attól függ hogy használt e:DD
2014. júl. 1. 10:33
 4/83 anonim ***** válasza:
100%

Szólnék neki, hogy találtam egy óvszert a kocsiban és megkérdezném, hogyan került oda.

Annyira már ismerem, hogy a reakciójából tudnám, hogy igazat mondd-e vagy kamuzik.

Nekem elsőre két dolog jut eszembe, megcsalás vagy valakinek kiesett a táskájából, zsebéből, akit elvitt valahova.

2014. júl. 1. 10:34
 5/83 anonim ***** válasza:
60%
:D en ugy megszivatnam hogy arrol kodul. Amikor szexelnenk azt az ovszert huznam ra es elotte bomtanam ki, hogy zavarba jojjon a se baj ha lejart a szavatossaga majd megkerdeznem hogy ezt nekem tartogattad a kocsiban edes?;) majd ha zavarba jon es hazidosam ravagja az igent lefogaznam erosen es utnem :) de nem ulnek ra a farkara majd amikor elalszik osszepakolom a cuccait meg az agyat (hahaha ha ketszemelyes akkor rakd ki ) es ha felebred mondom neki hogy nezzen ki de elobb feloltozik majd kimegy becsukom az ajtot razarom az ajtot :)
2014. júl. 1. 10:35
 6/83 anonim ***** válasza:
93%
5-ös már a kérdés kiírásától megvadult :-)
2014. júl. 1. 10:37
 7/83 anonim ***** válasza:
96%

Ja ja, biztosan csapkodta a billentyűzetet! :D

De igaza van!

2014. júl. 1. 10:40
 8/83 anonim válasza:
95%
5-ös! Feldobtad a napom!! :DDD Besírtam :DDDD
2014. júl. 1. 10:45
 9/83 anonim ***** válasza:
86%
5 ös vagyok :) nagyon szivesen :DDD
2014. júl. 1. 10:47
 10/83 A kérdező kommentje:

Az autót csak ő használja,nem zsebből kiesett volt,hanem elrejtett.(erre már jó pár évvel ezelőtt is volt példa..megcsalt..akkor ígérgetett fűt-fát...egy ideig normális is volt).1-2 hete kiakadtam rá,mert észrevettem,h.kilép a netről,mikor odamentem hozzá.Akkor már gyanús volt,rá is kérdeztem,miért lépett ki...azt kaptam,h.ő sem nézegeti az én emailemet.Szóval ma nem véletlenül néztem meg a kocsit.Hazudik az biztos!

Szerintetek kivegyem vagy hagyjam ott és figyeljem mikor tűnik el?Nem kötött a munkaideje,oda megy ahova akar és azt hazudik amit akar...

2014. júl. 1. 11:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!