Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha óvszert találnátok a férjetek kocsijában?
Ez így elég kevés infó. Ti mivel védekeztek? Közösen használjátok a kocsit vagy csak ő?
Én egyébként simán rákérdeznék/szóba hoznál. A reakciójából leszűrnöm, hogy gáz van-e.
Szerintem útszélizett, nem szeretője van.
Elképzeltem a helyzetet, hogy hogyan kerülhetne óvszer a kocsimba és az jött ki, hogy igazából sehogy, ha a fent említett dolgokat nem csinálom. Még egy olyan gyenge hazugságot el lehet sütni, hogy a haveromat vittem és biztos tőle esett ki.
Szólnék neki, hogy találtam egy óvszert a kocsiban és megkérdezném, hogyan került oda.
Annyira már ismerem, hogy a reakciójából tudnám, hogy igazat mondd-e vagy kamuzik.
Nekem elsőre két dolog jut eszembe, megcsalás vagy valakinek kiesett a táskájából, zsebéből, akit elvitt valahova.
Ja ja, biztosan csapkodta a billentyűzetet! :D
De igaza van!
Az autót csak ő használja,nem zsebből kiesett volt,hanem elrejtett.(erre már jó pár évvel ezelőtt is volt példa..megcsalt..akkor ígérgetett fűt-fát...egy ideig normális is volt).1-2 hete kiakadtam rá,mert észrevettem,h.kilép a netről,mikor odamentem hozzá.Akkor már gyanús volt,rá is kérdeztem,miért lépett ki...azt kaptam,h.ő sem nézegeti az én emailemet.Szóval ma nem véletlenül néztem meg a kocsit.Hazudik az biztos!
Szerintetek kivegyem vagy hagyjam ott és figyeljem mikor tűnik el?Nem kötött a munkaideje,oda megy ahova akar és azt hazudik amit akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!