Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha óvszert találnátok a férjetek kocsijában?
Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 10:19
41/83 anonim válasza:
hát ez óriási :D kíváncsi vagyok a végeredményre :D :D muszáj learnod, mi volt :D
42/83 anonim válasza:
hajrá, kiváncsiak vagyunk mi sül ki ebből.
43/83 anonim válasza:
Bocsi, nem tudok hozzászólni a témához, csak a fejlemények érdekelnek. :D
44/83 anonim válasza:
Engem is érdekel a fejlemény :)
Én azt mondtam volna,hogy viszketőporozd be a gumi csomagolásának a külsejét. De ez jobb,amit csináltál! :D
45/83 anonim válasza:
Én is kérek majd élménybeszámolót, ha lehet :D Remélem, jól megbánja.
47/83 A kérdező kommentje:
Jelentem még nem történt semmi.Itthon viszont pedálozik rendesen,ahogy szokott.
Ha valami van,megírom.
2014. júl. 4. 10:40
48/83 anonim válasza:
Sose felejtem el .. még tini voltam .Szüleimmel nagyimtól mentünk haza ,anyu valamiért belenyúlt a kesztyűtartóba és szintén óvszert talált ott . Megkérdezte :-Mi ez ?! Mire apám : Nyalóka ! .. / Én csak figyeltem ledöbbenve a történteket . Apám figyelmetlen volt és lebukott .A hétvégi maszek munkája után ,amit egy özvegyasszonynál (vagy asszonyon)végzett a szomszéd faluban( amíg mi eközben nagyimnál nyugodtan kanalaztuk a vasárnapi levest) elfelejtette eltüntetni az árulkodó kellékeket . Szóval kérdező ,mindenképpen gyanakvásra ad okot a talált óvszer . ...
49/83 anonim válasza:
Én melléfrocskolnék egy kis ételszínezéket. Cukrász vagyok, és valami döbbenet hogy mennyire megfogjak töményen az emberi bőrt. De a kár egy tollszarbol fecskendovel kiszivott tinta is megteszi.
50/83 A kérdező kommentje:
49.válaszra:
Nos..az eredeti cucc natur volt,de mivel nem lett tökéletes a zacskó visszazárása,beszereztem egy másik csomagot,viszont ebben a piros zacskós eper ízű(volt eredetileg)és pink rózsaszínű.Ehhez akkor szerezzek piros vagy milyen festéket?Ez folyékony és úgy gondolod,fecskendővel bejuttatható?Sajnos nem kaptam csípős paprika aromát,nem is hallottak róla.
2014. júl. 5. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!