Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha óvszert találnátok a férjetek kocsijában?
29-es,miért nem írtál előbb???
Van chilis masszázsolajam,még nem használtam...Egész délután agyaltam és igen,kipróbálom az erős paprikát!
Pengével kivágtam szépen a zacskót,bedörzsöltem az óvszer végét paprikával,aztán tettem rá egy kis mélyzsírégető,csípős krémet,öngyújtóval kissé felmelegítettem a zacsi szélét,késsel pedig összenyomtam,amennyire lehetett.Szerintem,ha nem analizálja valaki,akkor nem lehet észrevenni.Az elkövetkező napokban pedig ahogy tudom,figyelem,hogy eltűnt e.Ezekben a dobozokban három db van,és úgy gondolom,ha már a másik kettőt elhasználta,akkor csak használja el ezt is...Utálom,ha hülyének néznek!
Na kérdező, mostantól kezdve beszámolási kötelezettséggel vagy felénk!!!
Hát ez hihetetlen!!! :D Végre egy tökös csaj!
Az egész GYK közösség drukkol neked, és várja a híreket!
Azért még ha késve is,de örülök,hogy ötletet adhattam:D A csípőspaprikaaromát ételekbe teszik,úgyhogy valami élelmiszerüzletben tudsz venni...
Mostmár majd szólj ha van valami fejlemény,mert megőrülök a kíváncsiságtól!:D
29-es voltam.
hát én kb q*vára meglepődnék azon, hogy tudtomon- és akaratomon kívül férjhez mentem :D
28/F
bocsi, ezt nem hagyhattam ki :)
Csak le ne feküdj vele semmiképp, ki tudja mennyi idő telik el a csípőspaprikás szex és a veled való próbálkozás közt... :)
Hajrá :)
Én még küldenék neki egy pozitív terhességi tesztet is postán.
Csak, hogy fokozzuk az izgalmakat.
Hát,nem áll szándékomban lefeküdni vele,de nem csak a csípős paprika miatt...Igaz,ördögi körbe érünk,mert ugye,ha nem kap meg valamit a drága férj,akkor megy máshoz,de eddig akkor miért ment?
Köszi,hogy drukkoltok és együtt éreztek velem...az ilyenek tényleg megérdemelnek egy kis leckét!
köszi az ötleteket is,nekem mérgemben nem jutott volna eszembe semmi,először csak kivettem a gumit a rejtekhelyről.
Pozitív tesztet nem hiszem,hogy be tudok szerezni,(pedig az sem lenne rossz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!