Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha óvszert találnátok a férjetek kocsijában?
Még mindig semmi...most én vagyok elérhetetlen,úgy hogy előbb-utóbb fog történni valami,ugyanis szex nincs(itthon).
Egyébként mi nem használunk óvszert,de régen erre is volt példa,akkor is nekem kellett beszerezni.Tényleg,lehet,hogy már a csaj viszi a randira ezért van még a kocsiban.
Igaza van annak aki azt mondja:egy kis leszidástól az ilyen nem fog megjavulni,főleg ő nem.
Nem tudom mit csináljak,van két gyerekünk,én pillanatnyilag munka nélkül...sajnos még szeretem is,és el sem tudnám képzelni,ha nem lenne..fájna.
Gondolom most azt a választ kapom,hogy akkor csak szenvedj!
A helyedben azon agyalnék, hogy szépen lassan a saját lábamra álljak. Teljesen érthető, hogy miért viseled a férjed kilengéseit, ha függsz tőle anyagilag.
Tudom nem könnyű talpra állni két gyerek mellett, de megcsinálható, ezért nem kell egy életen át viselni ezt a fajta megaláztatást.
Ha másképp nem megy kérj segítséget szakembertől(pszichológus), bármelyik körzetiben van ingyen. Azért van, hogy segítsen helyére tenni az önbizalmad, és ketten együtt megkeressétek a lehetőségeket. Hidd el ha tényleg akarod kitalálod!
Valójában jobb előbb, mint utóbb, hisz egy ilyen férfi mellett egyáltalán nem vagy biztonságban, mert lehet belefut egy olyan nőbe, akibe beleszeret és lelép... na akkor mi van?
A pszichológussal párhuzamosan, kereshetsz munkát, és meglátod, mindjárt másképp látsz mindent.
Tudom min mész keresztül, ugyanis megéltem, azért nyomozol utána, mert félsz, hogy elveszíted, mert mi van akkor, ha ő nincs, akkor mi lesz veled és a gyerekekkel? Na, ezt kell megelőzni, amíg van lehetőséged, felépíted újra az önbizalmad, keresel munkát ... és eltűnik a félelem... még mindig eldöntheted, hogy vele akarsz élni vagy nélküle. De ha nélküle, vagy ha megcsal, akkor már sokkal könnyebben fogsz dönteni, és nem alkuszol meg csak a helyzeted miatt. Sok sikert! :)
Kedves kérdező. Sajnos amiket leírtál, abból gyanús, h félrelép... (Érdekes, de egy nő ezt a zsigereiben megérzi., legalábbis nálam így volt)
Ennyi év házasság után az ember nehezen lép, csak sajnos ebben a te önértékelésed sérül, ő meg éli világát, és haza megy a kényelmes otthonba.
Ha szebesíted, letagadja, ha nyomozol, csak magadat zaklatod fel... Hónapokig, évekig lehet így élni, egyik szerető jön, a másik megy...közben a lábtörlőjének tart, mert tisztelet az nem sok marad, pláne, ha meghunyázkodsz, és hagyod elszemtelenedni.
Az én véleményem szerint is erősítsd meg magadat, és állj fel... roh*dt nehéz, de magadért teszed.
No...,a cucc még mindig a helyén.
Tudom hülyeségnek tartjátok,de megpróbálok túllépni rajta,nehéz,mert nem tudok felszabadult,önmagam lenni...Higgyétek el,nagyon sokan járnak ilyen cipőben,de így döntöttem,akkor is,ha ez így nem jó...
Szépen megmagyaráztad magadnak, hogy ez ugyan így nem jó, de mások is "élnek" így...hmmm, na itt kezdődik a probléma. Félreértés ne essék a Te életed, nem szeretnék beleugatni, de ez jobb nem lesz, csak leírom a véleményem. Ezért ilyen a házasságod, mert ezt érzi a férjed, ha a megalkuvó, gyáva ember szerepét felvállalod, akkor ne csodálkozz, hogyha beléd taposnak. Hisz nyilvánvaló, mert egyszer már megtette megfogja tenni újra meg újra meg újra ... egy cselédnek használja az ilyen férfi a feleségét. Komoly jövő előtt állsz, ha nem teszel magadért semmit! Pedig sokan okosan leírták a lépéseket, amit használhatnál, és mégsem csinálod. Nem megvetettek a válaszolók, hanem segíteni próbáltak, és struccpolitikát alkalmazni lehet, míg a lelked viseli, vagy épp a tested. Sokan nem tudják, hogy miből lesznek a pszichoszomatikus betegségek ... akkor én megosztom veled, hogy a belső feszültség, amit évekig nyomsz le a torkodon az megbetegít, tehát a lelki bajokból lesz testi betegség. Mert nap mint nap ott van a fejedben... Ám amint erősödik a nyomás, a feszültség egyre inkább akadályoz minket abban, hogy megoldjuk a helyzetet - ilyenkor érezzük azt, hogy kikészültünk, emésztjük magunkat. Az állapot állandósulása vagy gyakori ismétlődése jó eséllyel vezethet pszichoszomatikus betegségekhez, magas vérnyomáshoz, gyomorpanaszokhoz, infarktushoz, depresszióhoz, vagy az úgynevezett menedzserbetegséghez is, e mellett hosszan tartó feszültség hatására gyengül az Immunrendszer, és a daganatos megbetegedések egy részét is ide sorolták, sőt olyan cikk is látott napvilágot, ami arra utal, hogy a rák egyes fajtái is kialakulhatnak a stressztől.
Mint írtad 2 felnőtt gyermeked van oké az egyik még tanul, de mellettük simán mehetnél dolgozni. Senki nem mondta, hogy ez könnyű, DE hosszútávon ezt hívják életnek, nem azt, hogy otthon agyalsz feszülten, és így telnek az éveid. ÁLLJ TALPRA! Mutasd meg magadnak, és a körülötted élő embereknek, hogy Te képes vagy rá, mert mindenkiben van erő, csak meg kell találni a módját, hogy hogy tudod a felszínre hozni. Az az egyszerűbb út, amit most választottál, mert azt ismered, hiába csal a férjed más nővel, te inkább választod ezt a gyáva megalkuvást, minthogy megmutasd neki hogy tudsz te határozott, boldog ember is lenni??? Annyit mindenképp elérhetsz, hogy legalább tisztelni fog, ha teszel bármit magadért. De én azt gondolom, ha egyszer tényleg elindulsz és megérzed az ízét az életnek, nem fogsz megállni! Gondolkozz!!!
Mellékesen egy kis olvasmány google a barátod keress rá a társfüggőségre más néven Kodependencia ( nem csak alkoholisták mellett élők lehetnek Társfüggők) Olvasd csak el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!