Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem kocsijában idegen hajszálakat találtam. Van okom gyanakodni?
Az én hajam hosszú szőke, de ezek a hajszálak hosszú barnahajszálak voltak, és nem 1-2 darab, hanem kb.10, a hátsó ülésen.
Rákérdeztem, ő azt mondja, hogy biztos akkor került oda,mikor elmentem a munkatársaival ebédelni.
De az a rövid út alatt hogyan került oda az a sok hajszál. Mi a véleményetek?
valamelyik kollégának hullik a haja...
vagy úgy gondolod, hogy ebben a hidegben a szeretőjét a hátsó ülésen kúrogatja? gondolkozz már kicsit! nem tini a férjed, aki elvitte apu kocsiját, hanem felnőtt ember, ha szeretőt tart, akkor nem a hátsó ülésen, hanem a csaj lakásán vagy egy motelban dugnak...
Nem tudom, de ahol kajálnak, és a cég között nincs nagy távolság, kocsival 5 perc.
nem tini, 33 éves, a kolléganői 20 körül vannak, otthon laknak, szóval lakásra nem mehettek. ezért gyanús, hogy kocsiban.
Elsőnek
Azért nem -20 fok van hogy ne lehessen kocsiban d.gni :-D
A csaj lakása sem biztos,hogy partner mentes.Szobát kivenni meg drága mondjuk 2 naponta.Szóval.....
Vègül is hihetö. Az èn hajam hajmosàs utàn nagyon hullik. Mèg nap vègèn is találok egy csomó szálat a ruhámon a pàromon vagy a kocsiba.
Ha arra gyanakszol , hogy a kocsiba csinàlták szerintem valòszìnütlen mert elèg kènyelmetlen lehet.
Ha nincs okod kètelkedni a fèrjed szavában ne csinàlj ügyet pàr hajszàlbòl.
Nem tudom. ez a sztori még hihető is lenne, de kb. egy éve elég sok céges bulit rendeznek, megmutatja a képeket, de mindig fiatal lányok körében.
nem akarok féltékenykedni, de sokkal fiatalosabb kezdett lenni, új frizura.
nem találok semmit, eddig se, használhatom bármikor a telefonját.
nagyon furcsállom most ezeket a hajszálakat, mást nem találtam, bár nem vagyok kutakodós tipus.
Szerintem szakíts vele, de AZONNAL! Nem is értem, hogy képzeli, hogy barna hajú nőt enged beülni a kocsiba....
Aztán míg nem nősz fel, ne is keress más pasit magadnak.
-.-"
Ha úgy érzed megcsal, az azt jelenit, úgy érzed kevés vagy, tehát vagy növeld az önbizalmad, vagy változtass a szexuális szokásaidon, hogy ne kelljen mennie máshoz.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!