Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem kocsijában idegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem kocsijában idegen hajszálakat találtam. Van okom gyanakodni?

Figyelt kérdés

Az én hajam hosszú szőke, de ezek a hajszálak hosszú barnahajszálak voltak, és nem 1-2 darab, hanem kb.10, a hátsó ülésen.

Rákérdeztem, ő azt mondja, hogy biztos akkor került oda,mikor elmentem a munkatársaival ebédelni.

De az a rövid út alatt hogyan került oda az a sok hajszál. Mi a véleményetek?

2014. jan. 12. 22:10
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
80%
az en kocsim is tele van allandoan hajszalakkal, pedig semmi olyat nem szoktam csinalni benne. akkor kezd el gyanakodni ha ovszerek kerulnek elo az ules alol!
2014. jan. 12. 22:39
 12/36 anonim ***** válasza:
50%

Én férjem 35 éves és igen, sorra bukik le a 20 éves nyomulos fiatal extravékony pi csákkal.

Én pedig ezektől a "rámászok a nős pasikra" típusú nőktől vagyok ki.

És igen, valószínű, hogy félrekefél a kocsiban a férjed.

gyereketek van?

2014. jan. 12. 22:40
 13/36 anonim ***** válasza:
57%

Lehet a csaj épp ott "hajazta le" a kabátját... :) Még az is lehet, hogy direkt téged akart elbizonytalanítani a párodban...!

Komolyra fordítva a szót: Ha valakinek pl. betegség miatt hullik a haja, akkor ilyen időben a kabátja, sála is tele lehet hajjal. És ha nem vette épp fel akár a kábaátot, akár a sálat, mert arra a rövid útra épp nem igényelte, de azért magával vitte, akkor jól hozzádörgölhette az üléshez, és máris ott ragadtak a hajak. Főleg ha az ülés vonzza a szöszt és a hajszálakat..

Ettől még ne legyen üldözési mániád! :)

2014. jan. 12. 22:47
 14/36 anonim ***** válasza:
26%

Vezetői pozícióban van?

20 éves riherongyok nem kufircolnak csak úgy 3 plusszos csávókkal, hacsak nem sármos az illető de van egy tippem, hogy a férjed nem az.

2014. jan. 12. 22:47
 15/36 anonim ***** válasza:
75%
Dehogynem kufircolnak..vannak olyan csajok, akik az idősebb pasikra buknak..pláne akkor, ha az nős..úgy izgalmasabb :/ :( Van ilyen ismerősöm...
2014. jan. 12. 22:49
 16/36 anonim ***** válasza:
56%

Az szomorú.

Én is 30 plusszos vagyok, de ódzkodnék a gondolattól, hogy egy 20 éves kislánnyal bármit is kezdjek.

2014. jan. 12. 22:51
 17/36 anonim ***** válasza:
87%

Vannak ám kopasz nők is.

Szóval, ha nem találsz hajszálat, akkor meg valszeg valami ilyesmi magyarázat a leglogikusabb!

2014. jan. 12. 22:52
 18/36 anonim ***** válasza:
77%

Te jó ég.

Még,hogy egy 30-as plusszos pasi nem kufircolna egy 20 évessel?Ne röhögtessetek már :-D

Amúgy meg ha semmi más jele nincs a félrekufircolásnak nem kell aggódnod kérdező.Szerintem.Bár azért nem ártana óvatosnak lenned.Nekem is van ismerősöm aki a kocsi hátsó ülésén nyomkodja a csajt minden este ráadásul több éve.Annak is a felesége mindent bevesz a hajszálakról mert olyan gondolkodású mint itt a többség.Pedig náluk vannak más jelek is a megcsalásra,csak homokba dugja a fejét szerintem.

Száz szónak is egy a vége.Ha más jel nincs ne agyald túl a dolgot,max kissé nyisd ki a szemed,hátha feltűnik valami ami eddig nem volt.

2014. jan. 12. 22:57
 19/36 anonim ***** válasza:
76%

Ja, igen, a férjem akkortájt vezető beosztású volt és legalább 10 fruskával bukott le. és pofátlanul sms-eket, üzeneteket írogattak neki mindenhova. hogy "itt vár a szülinapi ajándékod, megkapod, ha átjössz"..., " 23.30kor, gyere fel szívem, várlak".... és amikor válaszoltam az sms-re, akkor még a pi csa nézett hülyének.... vannak manapság riherongyok.

igaz, ehhez két fél kell, de melyik pasi ne cuppanna egy kis kopasz puncira, főleg 10 év és 3 pici gyermek után. persze engem nem elhagyva.....

2014. jan. 12. 22:58
 20/36 anonim ***** válasza:
76%
22:58-as Sajnálom, hogy ilyen a férjed. :( Hogy bírtad elviselni ezt a sok megcsalást? Együtt vagytok még most is?
2014. jan. 12. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!