Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem kocsijában idegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem kocsijában idegen hajszálakat találtam. Van okom gyanakodni?

Figyelt kérdés

Az én hajam hosszú szőke, de ezek a hajszálak hosszú barnahajszálak voltak, és nem 1-2 darab, hanem kb.10, a hátsó ülésen.

Rákérdeztem, ő azt mondja, hogy biztos akkor került oda,mikor elmentem a munkatársaival ebédelni.

De az a rövid út alatt hogyan került oda az a sok hajszál. Mi a véleményetek?

2014. jan. 12. 22:10
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
26%

Olvasom a kommenteket és teljesen le vagyok döbbenve.

Ezek hajszálak nem gumi vagy sperma vagy bármi más...

Hidd el ha megcsalna, ügyelne arra, hogy ne találj még hajszálat sem a kocsiban ;)

Mellesleg, ha vezető pozícióba kerülnék, én is kicsit jobban adnék magamra. És a szeretőmet nem a hátsó ülésen, hanem egy hotelbe vinném.

2014. jan. 13. 11:55
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Előző írta, hogy, ha megcsalna, akkor biztos ügyelne rá, hogy ne találja hajat a kocsiban. Ez egyáltalán nem biztos. Az én volt párom is mindent megtett, hogy ne bukjon le..telefonját rendszeresen kikapcsolta, amint este hazaért, nehogy véletlen írjon neki a nője, vagy felhívja..illetve minden kérdésemre volt válasza, alaposan felkészült.. a hajszálakat azonban soha sem szedte össze..vagy, ha össze is szedte, akkor baromi hanyagul, mert mint korábban írtam a lakásban többet is találtam, amikor még együtt éltünk.. Úgyhogy nem biztos, hogy minden pasi olyan elővigyázatos, hogy eltakarítson minden árulkodó nyomot maguk után.
2014. jan. 13. 14:37
 33/36 anonim ***** válasza:
52%
Amikor én szerető voltam,a pasi sosem szedte össze a hajszálakat a kocsi hátsó ülésén!Szóval...
2014. jan. 13. 15:11
 34/36 anonim ***** válasza:
Kérdező! nagyon eltűntél. történt azóta valami? kiderült bármi?
2014. jan. 14. 08:48
 35/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek.

Nem, azóta van ez a rossz érzésem, mióta kezdenek gyakoriak lenni a céges bulik! ezt nem tudom megmagyarázni, mert régen is voltak, de nem ennyi, és általában csak fúk mentek. Most meg fiúk, és ez az 5-6 fiatal 20on éves új kolleginák.

Már lassan minden hónapban buli van.

A hajszálak utána jöttek, és így együtt már furcsállom.

Mi elég sokat veszekedtünk mostanában.. de eddig nem hittem, hogy megcsalna.

Nem tudom most mit gondjak, de a szemem minden esetre nyitva tartom.

2014. jan. 14. 20:23
 36/36 Stopka László válasza:

Ebből 4 év elteltével lett valami? :)

Ha nem csal, de paranoiás vagy az is válóok

2018. ápr. 12. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!