Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem kocsijában idegen hajszálakat találtam. Van okom gyanakodni?
Az én hajam hosszú szőke, de ezek a hajszálak hosszú barnahajszálak voltak, és nem 1-2 darab, hanem kb.10, a hátsó ülésen.
Rákérdeztem, ő azt mondja, hogy biztos akkor került oda,mikor elmentem a munkatársaival ebédelni.
De az a rövid út alatt hogyan került oda az a sok hajszál. Mi a véleményetek?
Olvasom a kommenteket és teljesen le vagyok döbbenve.
Ezek hajszálak nem gumi vagy sperma vagy bármi más...
Hidd el ha megcsalna, ügyelne arra, hogy ne találj még hajszálat sem a kocsiban ;)
Mellesleg, ha vezető pozícióba kerülnék, én is kicsit jobban adnék magamra. És a szeretőmet nem a hátsó ülésen, hanem egy hotelbe vinném.
Köszönöm a választ mindenkinek.
Nem, azóta van ez a rossz érzésem, mióta kezdenek gyakoriak lenni a céges bulik! ezt nem tudom megmagyarázni, mert régen is voltak, de nem ennyi, és általában csak fúk mentek. Most meg fiúk, és ez az 5-6 fiatal 20on éves új kolleginák.
Már lassan minden hónapban buli van.
A hajszálak utána jöttek, és így együtt már furcsállom.
Mi elég sokat veszekedtünk mostanában.. de eddig nem hittem, hogy megcsalna.
Nem tudom most mit gondjak, de a szemem minden esetre nyitva tartom.
Ebből 4 év elteltével lett valami? :)
Ha nem csal, de paranoiás vagy az is válóok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!