Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem kocsijában idegen hajszálakat találtam. Van okom gyanakodni?
Az én hajam hosszú szőke, de ezek a hajszálak hosszú barnahajszálak voltak, és nem 1-2 darab, hanem kb.10, a hátsó ülésen.
Rákérdeztem, ő azt mondja, hogy biztos akkor került oda,mikor elmentem a munkatársaival ebédelni.
De az a rövid út alatt hogyan került oda az a sok hajszál. Mi a véleményetek?

Elolvastam gyorsan mindent...hihetetlen.
Több mint fél éve került vezető beosztásba, akkor kezdett jobban öltözködni, és a haját is sokkal fiatalosabban hordja. Egyébként a szó olyan értelmében nem helyes, viszont jó a humora, és laza. Van két gyerekünk, ovisok.
Nem tudom már mit gondoljak, össze vagyok zavarodva.
Írtam már, hogy azokon a bulikon rendszerint fiatal lányokkal van a képeken. Vannak ott kollégái is, nem arról van szó, de nagyon érdekes.
Igazából csak a hajszál a gyanús jel, meg ez az érzés, ami nem hagy nyugodni.

Igen, még együtt vagyunk, mert eddig nem lett szerelmes, csak félreke félt. ha szerelmes lesz, tuti lelép. én meg tűrjem......jelenleg hallani sem akar a költözésről, a 3 gyerekét nem hagyja itt.....a legnagyobb 5 éves, a legkisebb 1!!!
Kérdező, sajnos sok férfi ebben az esetben elszáll, hogy vezető lett, és igen jólesik nekik, hogy közel feleidős pun cik rájuk másznak. sajnos.... Te mit tennél, ha kiderülne a megcsalás?

"nem találok semmit"
"nagyon furcsállom most ezeket a hajszálakat"
"mást nem találtam"
"bár nem vagyok kutakodós tipus"
Vazze! Mi lenne, ha "kutakodó típus" lennél??
Bár szerintem inkább mániákusan féltékeny típus vagy!

szökőévben egyszer ülök a kocsija hátsó ülésén, szóval ha rajtam múlna már évek óta kezelgethetné a kolleginákat az autóban a párom.
ráadásul neki még a haja is hosszú és fekete, az enyém rövidebb és vörös. a szőke hajszál meg az anyukájáé is lehetne.
OMG, tuti megcsal egy rakás playmate-tel, csak ez nekem eddig nem tűnt fel :)

Nem olvastam végig a válaszokat.
Szombaton, miközben bementem a fürdőbe, észrevettem magamon egy kb. 15 centi hosszú fekete hajszálat. Párom kopasz, nekem 2 centis tüsi hajam van. Most akkor kezdjek el gyanakodni??
27L

Pontozzatok le nyugodtan, de én szintén gyanakodnék ez esetben. Mégpedig a következők miatt: Anyukámnak nagyon hullik a haja, és az irodában a széke folyton csupa hajszál meg az egész iroda /egy helyen dolgozunk/. Alkalmanként beül az én kocsimba és a férjemébe is, ha jön velünk valahová, de csak ritkán találom meg a hajszálát, akkor is csak egyet-kettőt. Egy hajszál nem hajszál, de több az már gyanús, mivel vélelmezhető, hogy rendszeresen megfordul az autóban ugyanaz az illető. Egyszer egy hosszú fekete hajszálat én is találtam a férjem ruháján, de többet nem, és azóta sem egyáltalán, úgyhogy az bárhonnan odakerülhetett.
A másik meg, hogy mi a férjemmel szoktunk néha olyat, hogy jövünk haza valahonnan, ő pedig félreáll az autóval, és abban szerelmeskedünk, a hátsó ülésen. És kényelmes, simán kivitelezhető. Otthon a gyerekek miatt nehéz kivitelezni napközben az együttlétet, és ezzel izgalmat csempészünk a házasságba:) A kocsiban csak az én hajszálaimmal szoktam találkozni. Ja, és mínusz fokban is kivitelezhető a dolog, mert nem állítjuk le a motort, hogy menjen a fűtés.
Remélem, hogy a kérdezőnél egy ártatlan dologról van szó és nem megcsalásról, de azért én a helyében nyitva tartanám a szemem, és ha fontos a házasságom, bedobnám magam az embernél.

"Igazából csak a hajszál a gyanús jel, meg ez az érzés, ami nem hagy nyugodni."
Hát itt azt gondold át, hogy az érzés a hajszálak látta után jött, vagy pedig már előtte is nyugtalanított valami, s a hajszálak kezdenek erre magyarázatot adni?
Tehát tételezzük fel, hogy a pároddal full szerelmesek voltatok, és őszinte érzésekkel lettetek egy pár. Változott valamit a kapcsolatotok az egymás iránti érzések terén, vagy nem? Mondjuk úgy, megromlott köztetek valami? Magányos vagy a férjed mellett? Ha ez utóbbi igen, akkor lehet nőzik, mert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!