Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem kocsijában idegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem kocsijában idegen hajszálakat találtam. Van okom gyanakodni?

Figyelt kérdés

Az én hajam hosszú szőke, de ezek a hajszálak hosszú barnahajszálak voltak, és nem 1-2 darab, hanem kb.10, a hátsó ülésen.

Rákérdeztem, ő azt mondja, hogy biztos akkor került oda,mikor elmentem a munkatársaival ebédelni.

De az a rövid út alatt hogyan került oda az a sok hajszál. Mi a véleményetek?

2014. jan. 12. 22:10
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
20%
Visszajöhetne már a kérdező mert kíváncsi vagyok a reakciójára.
2014. jan. 12. 23:07
 22/36 A kérdező kommentje:

Elolvastam gyorsan mindent...hihetetlen.

Több mint fél éve került vezető beosztásba, akkor kezdett jobban öltözködni, és a haját is sokkal fiatalosabban hordja. Egyébként a szó olyan értelmében nem helyes, viszont jó a humora, és laza. Van két gyerekünk, ovisok.

Nem tudom már mit gondoljak, össze vagyok zavarodva.

Írtam már, hogy azokon a bulikon rendszerint fiatal lányokkal van a képeken. Vannak ott kollégái is, nem arról van szó, de nagyon érdekes.

Igazából csak a hajszál a gyanús jel, meg ez az érzés, ami nem hagy nyugodni.

2014. jan. 12. 23:16
 23/36 anonim ***** válasza:
47%

Igen, még együtt vagyunk, mert eddig nem lett szerelmes, csak félreke félt. ha szerelmes lesz, tuti lelép. én meg tűrjem......jelenleg hallani sem akar a költözésről, a 3 gyerekét nem hagyja itt.....a legnagyobb 5 éves, a legkisebb 1!!!

Kérdező, sajnos sok férfi ebben az esetben elszáll, hogy vezető lett, és igen jólesik nekik, hogy közel feleidős pun cik rájuk másznak. sajnos.... Te mit tennél, ha kiderülne a megcsalás?

2014. jan. 12. 23:23
 24/36 anonim ***** válasza:
77%
Én vagyok, akinek lelépett a párja egy másik nővel.. Szerintem ne ess neki a férjednek azonnal, mert valóban nem biztos, hogy bűnös. De tartsd nyitva a szemed. Ha nője van, több árulkodó jelet is észreveszel majd. Miután észrevettem azt a rengeteg fekete hajat a szobában, és tudtam, hogy az már nem lehet a barátnőmé, akkor elkezdtem jobban figyelni. Mosáskor, amikor válogattam a szennyest, akkor átnéztem a ruháit és sok hajszál bukkant elő azokról is. Valószínűleg korábban is tele volt a ruhája, csak nem vettem észre..nem figyeltem oda eléggé. Aztán észrevettem azt is, hogy sokkal nagyobb lett az önbizalma. Nézegette magát a tükörben, próbálgatta a ruháit és el volt magától ájulva, hogy ő milyen jó pasi.. stb. Szóval, ha ilyen fura dolgokat nem veszel rajta észre akkor talán csak vaklárma az egész :)
2014. jan. 12. 23:26
 25/36 Kuko válasza:
64%
Attól, hogy nézegeti magát a tükörben és elvan ájulva magától egyátalán nincs baj.Én 2 éve együtt vagyok a párommal én is hordozgatom a kolleganőket nekem is vannak képeim én is nézem magamat a tükörben elájulok magamtól mert az ember lehet hiú is akár vagy egoista. De mégsem kefélek félre.És attól, hogy a párod 30as egészen nyugodtan kefélhet 20 as leányzókkal. Ki is nézem hapi jó helyre került a cégnél a leányok meg jól néznek ki (frissek) a 2 együtt össze passzol. Simán,de egyébként kicsit kinyitnám a szememet vagy rákérdeznék óvatosan és úgy is látod az arcán.. De ezt úgy is te látod.. Sok sikert!
2014. jan. 12. 23:34
 26/36 anonim ***** válasza:
56%

"nem találok semmit"

"nagyon furcsállom most ezeket a hajszálakat"

"mást nem találtam"

"bár nem vagyok kutakodós tipus"

Vazze! Mi lenne, ha "kutakodó típus" lennél??

Bár szerintem inkább mániákusan féltékeny típus vagy!

2014. jan. 13. 00:13
 27/36 anonim ***** válasza:
48%

szökőévben egyszer ülök a kocsija hátsó ülésén, szóval ha rajtam múlna már évek óta kezelgethetné a kolleginákat az autóban a párom.

ráadásul neki még a haja is hosszú és fekete, az enyém rövidebb és vörös. a szőke hajszál meg az anyukájáé is lehetne.

OMG, tuti megcsal egy rakás playmate-tel, csak ez nekem eddig nem tűnt fel :)

2014. jan. 13. 04:00
 28/36 anonim ***** válasza:
66%

Nem olvastam végig a válaszokat.

Szombaton, miközben bementem a fürdőbe, észrevettem magamon egy kb. 15 centi hosszú fekete hajszálat. Párom kopasz, nekem 2 centis tüsi hajam van. Most akkor kezdjek el gyanakodni??

27L

2014. jan. 13. 08:11
 29/36 anonim ***** válasza:
82%

Pontozzatok le nyugodtan, de én szintén gyanakodnék ez esetben. Mégpedig a következők miatt: Anyukámnak nagyon hullik a haja, és az irodában a széke folyton csupa hajszál meg az egész iroda /egy helyen dolgozunk/. Alkalmanként beül az én kocsimba és a férjemébe is, ha jön velünk valahová, de csak ritkán találom meg a hajszálát, akkor is csak egyet-kettőt. Egy hajszál nem hajszál, de több az már gyanús, mivel vélelmezhető, hogy rendszeresen megfordul az autóban ugyanaz az illető. Egyszer egy hosszú fekete hajszálat én is találtam a férjem ruháján, de többet nem, és azóta sem egyáltalán, úgyhogy az bárhonnan odakerülhetett.

A másik meg, hogy mi a férjemmel szoktunk néha olyat, hogy jövünk haza valahonnan, ő pedig félreáll az autóval, és abban szerelmeskedünk, a hátsó ülésen. És kényelmes, simán kivitelezhető. Otthon a gyerekek miatt nehéz kivitelezni napközben az együttlétet, és ezzel izgalmat csempészünk a házasságba:) A kocsiban csak az én hajszálaimmal szoktam találkozni. Ja, és mínusz fokban is kivitelezhető a dolog, mert nem állítjuk le a motort, hogy menjen a fűtés.

Remélem, hogy a kérdezőnél egy ártatlan dologról van szó és nem megcsalásról, de azért én a helyében nyitva tartanám a szemem, és ha fontos a házasságom, bedobnám magam az embernél.

2014. jan. 13. 10:24
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

"Igazából csak a hajszál a gyanús jel, meg ez az érzés, ami nem hagy nyugodni."

Hát itt azt gondold át, hogy az érzés a hajszálak látta után jött, vagy pedig már előtte is nyugtalanított valami, s a hajszálak kezdenek erre magyarázatot adni?

Tehát tételezzük fel, hogy a pároddal full szerelmesek voltatok, és őszinte érzésekkel lettetek egy pár. Változott valamit a kapcsolatotok az egymás iránti érzések terén, vagy nem? Mondjuk úgy, megromlott köztetek valami? Magányos vagy a férjed mellett? Ha ez utóbbi igen, akkor lehet nőzik, mert...

2014. jan. 13. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!