Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek, ha óvszert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha óvszert találnátok a férjetek kocsijában?

Figyelt kérdés

2014. júl. 1. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
100%

meglepődnék, hogy nem mondta meg, hogy vett kocsit....

félretéve a viccet biztos, hogy nagyon kiakadnék. Kérdőre vonnám, aztán a reakciótól függne, hogy hogyan tovább.

2014. júl. 1. 13:11
 22/83 anonim ***** válasza:
18%
Vagy ragaszd rá a fényképedet a csomagolásra.
2014. júl. 1. 13:12
 23/83 anonim ***** válasza:
85%
Vagy cseréld ki mini-óvszerre, gyógyszertárban lehet kapni nagyon kicsi méretben, és írd oda, hogy szerinted ez is elég lesz rá. Garantált lankadás. :DD
2014. júl. 1. 13:13
 24/83 anonim ***** válasza:
96%

de hogy kenje be, hogy visszazárja? Vagy én vagyok a béna? Én csak átszúrnám, és tényleg figyelném, hogy fogy-e belőle, de fotózd le, vagy mit tudom én, nehogy letagadja, hogy ott nem volt semmi. Vagy lehet tennék még mellé, és odaírnám, hogy nehogy kevés legyen, adsz még hozzá.

De nekem a legjobban az a megoldás tetszett, hogy előveszed szexnél és figyeled a reakciót :D

2014. júl. 1. 13:25
 25/83 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez velem történne, már nem lenne kérdés, mert kidobtam volna a fenébe. Ha már régebben is megcsalt nem tudom mit vártál tőle, de ezek nem változnak. Innentől kezdve tiéd a döntés, vagy nyelsz tovább és tűröd a megaláztatást, mert meg fog csalni továbbra is, vagy lépsz és új életet kezdesz. Remélem a 2.-kat választod, de a te életed.
2014. júl. 1. 13:29
 26/83 anonim ***** válasza:
100%

:( Ó, hát így már elég egyértelmű.

Én kivenném és odatenném a vacsoraasztalra. (Vagy valami más feltűnő helyre.) De nem szólnék semmit sem.

Aztán talán nekiállnék csomagolni :(

2014. júl. 1. 14:07
 27/83 anonim ***** válasza:
100%
Én elvenném, hagynék egy cetlit és kb. egy hét múlva, ha addig semmi reakció, megnézném, ott van-e még a cetli és rákérdeznék, hogy mit csinált ott a cetli. Addig tuti nem "bújnék össze" vele.
2014. júl. 1. 14:59
 28/83 anonim ***** válasza:
100%

mármint, mit csinált ott az óvszer.... bocsi!

Jah, és mindenképp írd meg, légyszi, hogy mit tettél és mi lett a végkifejlet!

2014. júl. 1. 15:39
 29/83 anonim ***** válasza:
100%

Ha már a kenjük be valamivel a gumit opciónál maradunk,nekem támadt egy ötletem.

Van folyékony csípőspaprikaaroma,szerzel fecskendőt,azzal óvatosan befecskendezel pár cseppet(rohadtul tud marni!) a csomagoláson belülre,az a picike lyuk úgyse látszik. Voilá:D

Amúgy itt még kérdőre vonni sem érdemes,tiszta a történet,nekem magyarázhatna bármit,főleg ha már egyszer megcsalt.

A 14-es versenyző tanácsa nagyon elegáns,fontolóra venném.

2014. júl. 1. 17:32
 30/83 anonim ***** válasza:
100%
Hú, az utolsó válaszadó adott egy ötletet. Nagyon erős festéket fecskendeznék be, amit nem lehet lemosni a bőrről. Ha kibontja, olyan lesz a keze és ha sötétben veszi elő észre sem veszi, akkor a farka is olyan lesz. Na azt tuti nem magyarázza ki otthon, hogy mitől pl kék a micsodája!!
2014. júl. 1. 18:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!