Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha óvszert találnátok a férjetek kocsijában?
meglepődnék, hogy nem mondta meg, hogy vett kocsit....
félretéve a viccet biztos, hogy nagyon kiakadnék. Kérdőre vonnám, aztán a reakciótól függne, hogy hogyan tovább.
de hogy kenje be, hogy visszazárja? Vagy én vagyok a béna? Én csak átszúrnám, és tényleg figyelném, hogy fogy-e belőle, de fotózd le, vagy mit tudom én, nehogy letagadja, hogy ott nem volt semmi. Vagy lehet tennék még mellé, és odaírnám, hogy nehogy kevés legyen, adsz még hozzá.
De nekem a legjobban az a megoldás tetszett, hogy előveszed szexnél és figyeled a reakciót :D
:( Ó, hát így már elég egyértelmű.
Én kivenném és odatenném a vacsoraasztalra. (Vagy valami más feltűnő helyre.) De nem szólnék semmit sem.
Aztán talán nekiállnék csomagolni :(
mármint, mit csinált ott az óvszer.... bocsi!
Jah, és mindenképp írd meg, légyszi, hogy mit tettél és mi lett a végkifejlet!
Ha már a kenjük be valamivel a gumit opciónál maradunk,nekem támadt egy ötletem.
Van folyékony csípőspaprikaaroma,szerzel fecskendőt,azzal óvatosan befecskendezel pár cseppet(rohadtul tud marni!) a csomagoláson belülre,az a picike lyuk úgyse látszik. Voilá:D
Amúgy itt még kérdőre vonni sem érdemes,tiszta a történet,nekem magyarázhatna bármit,főleg ha már egyszer megcsalt.
A 14-es versenyző tanácsa nagyon elegáns,fontolóra venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!