Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nö provokálja ki, akkor megérdemli ha megütik?
A pàrom alkalmanként (azért elég gyakran) iszik. Én ezt igen nehezen türöm, ilyenkor le van lassúlva, hülyesêgeket beszél màsok szerint is. Sajnos többször volt olyan alkalom, hogy ilyenkor megütöttem vagy rúgtam mert olyan mérges voltam rà.Egyszer le is öntöttem.Soha nem bántott de mindig mondta, hogy ezt ne tegyem mert nem lesz jó vége.Tegnap éjjel megint részegen jött haza, semmit nem szólt de én nagyon besokaltam. Itthon vagyok a kicsivel, fözök, mosok, takaritok, de neki folyton a pia meg a haverok az elsök. Szó szót követett és én belerúgtam. ekkor semmit nem tett csak hülyeségekkel takarózott na ekkor megfogtam a tàvirànyitót (ami igen nagy) és belevertem a fejébe egy nagyon nagyot. Ekkor ö felàllt mert feküdt, tök nyugodtan odajött hozzàm és akkoràt vert belém (egyet) hogy alig kaptam hirtelen levegöt.
Megérdemeltem ezt? Belàttam, hogy én is gusztustalanúl viselkedtem.Én nem is ismerek magamra.Sosem voltam ilyen! Elhanyagol, nincs velünk. Sajnos ezt hozta ki belöllem. Én meg belölle ezt...
"Ha egy nö provokálja ki, akkor megérdemli ha megütik?"
Majd az utolsó mondat:
"Megérdemeltem ezt? Belàttam, hogy én is gusztustalanúl viselkedtem.Én nem is ismerek magamra.Sosem voltam ilyen! Elhanyagol, nincs velünk. Sajnos ezt hozta ki belöllem. Én meg belölle ezt..."
Megválaszoltad a saját kérdésedet.
A fizikai erőszak soha nem megoldás semmire. Főleg akkor, ha az egyik félnek nem teljesen tiszta a tudata. Ilyenkor általában két dolog szokott történni: hierarchikus rendszer képződik, azaz egyik az egyik üt másik tűr vagy pedig a "ha már ő üt, akkor én is ütök".
Ha nem működik a beszélgetés, nem tudjátok rendezni, akkor jobb külön utakon. És itt elsősorban nem rátok gondolok, hanem a gyereketekre. Gondold végig, hogy ezt látja, s ki tudja milyen hatással lesz ez rá.
Amilyen az Adjon Isten, olyan a Fogadj Isten.
Ha magyarul szól hozzám valaki annak magyarul válaszolok, ha oroszul, annak oroszul. Ha te ilyen módon látod helyesnek kezelni a problémát, ne csodálkozz, hogy ő is.
hahahaa iszi a piszi... :)
utolsó esély.... minden héten lesz egy utolsó esély.
nem gond kérdező megérdemlitek egymást csak a gyereket sajnálom, nem választhatta meg a szüleit
"hogy az utolsó esély valoban e vagy nem az rànk tartozik"
Akkor miért írod ki egy publikus fórumra a nyűgjeid, ha aztán nem fogadod meg mások tanácsát, illetve pökhendien válaszolsz?
Mivel csak védte magát, ezért megérdemelted hogy visszaütött. Azért egy nő ne engedjen már meg minden szart magának, csak mert itt ez a hülyeség, hogy nőt nem szabad megütni.... lószart nem. Vannak helyzetek amikor megérdemlik a nők is az emberes pofont, vagy valamit.... én ezt nőként mondom.
Egyébként több kérdés is felmerült bennem...
Miért vagy agresszív? Miért azzal próbálsz meg bármit is elérni, hogy megütöd a férjed?
Miért vagy még mindig együtt egy alkoholistával?
Arra nem gondolsz, hogy a gyereked is ezt látja, és káros lehet rá?
Itt nem az a fő kérdés, hogy megérdemelted e, hogy végre visszaütött (igen), hanem az, hogy mi értelme nektek együtt lenni?
Neked gondjaid vannak a dühkezeléssel, neki meg az alkohollal, amit úgy tűnik nem akar kezelni...ezen kéne inkább gondolkodnod.
#48 rengeteg kérdést feltett, több segíthetne a probléma megoldásában, erre te kiemelsz egyet és egy fél mondatban válaszolsz.
Hiába nem látja a gyerek, a feszkót közöttetek érzi Ő is, nem hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!