Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy nö provokálja ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nö provokálja ki, akkor megérdemli ha megütik?

Figyelt kérdés

A pàrom alkalmanként (azért elég gyakran) iszik. Én ezt igen nehezen türöm, ilyenkor le van lassúlva, hülyesêgeket beszél màsok szerint is. Sajnos többször volt olyan alkalom, hogy ilyenkor megütöttem vagy rúgtam mert olyan mérges voltam rà.Egyszer le is öntöttem.Soha nem bántott de mindig mondta, hogy ezt ne tegyem mert nem lesz jó vége.Tegnap éjjel megint részegen jött haza, semmit nem szólt de én nagyon besokaltam. Itthon vagyok a kicsivel, fözök, mosok, takaritok, de neki folyton a pia meg a haverok az elsök. Szó szót követett és én belerúgtam. ekkor semmit nem tett csak hülyeségekkel takarózott na ekkor megfogtam a tàvirànyitót (ami igen nagy) és belevertem a fejébe egy nagyon nagyot. Ekkor ö felàllt mert feküdt, tök nyugodtan odajött hozzàm és akkoràt vert belém (egyet) hogy alig kaptam hirtelen levegöt.

Megérdemeltem ezt? Belàttam, hogy én is gusztustalanúl viselkedtem.Én nem is ismerek magamra.Sosem voltam ilyen! Elhanyagol, nincs velünk. Sajnos ezt hozta ki belöllem. Én meg belölle ezt...

2014. jún. 22. 09:33
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kapcsolat régen elúszott. Vagy komoly lépéseket tesztek, és elkezdtek mondjuk párterápiára járni, vagy szakítotok, de szerintem mindkettőtökre ráfér egy pszichológus mindenképpen. A kérdésre visszatérve: senki sem érdemli meg, hogy megütik, de ha te alkalmanként rúgod és ütöd őt, akkor ez teljesen normális, ha kölcsönös. Én soha nem ütném meg a páromat, de ha ő megüt, akkor visszaütnék, és nem valószínű, hogy ezek után sokat várnék a kapcsolattól...
2014. jún. 22. 11:41
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon nem normális.

Nem normális, hogy iszik. Nem normális, hogy az ital és a haverok előrébb vannak, mint a gyereke és a párja. Nem normális, hogy te ütlegeled, amikor részeg. És nem normális, hogy beléd vert, mikor részeg volt.

Ha nem megy az együttélés...akkor el kell válni. Menjetek szét, nem érdemli meg ezt a sz.art a gyereketek!

2014. jún. 22. 14:20
 33/50 anonim ***** válasza:
F @ s z a kis kapcsolat lehet...
2014. jún. 22. 15:33
 34/50 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdemi meg, de megdolgzik érte.
2014. jún. 22. 17:40
 35/50 anonim ***** válasza:
58%
Mindenkinek joga van védekezni, ha megtámadják. A nemed miatt nem várhatod, hogy kikapcsolja az életösztönét, és mosolyogva várja, hogy agyonverd. Bármilyen mérges vagy, a tetteidért nem mások felelnek.
2014. jún. 22. 18:35
 36/50 anonim ***** válasza:
És ha te nem voltál bedrogozva éppen, nem az övé a nagyobb felelősség részeg létére.
2014. jún. 22. 18:37
 37/50 anonim ***** válasza:
72%

Én csak szegény gyereket sajnálom...Nem tehet semmiről, még a világáról sem tud, de már ilyen útravalóval indul. Az apja alkoholista, az anyja meg képtelen kezelni az indulatait. Barátilag megjegyzem, ez csak egyre rosszabb lesz, feltéve ha nem teszel-tesztek valamit. Bár akik idáig jutnak elég ritkán képesek változtatni és ennek szintén csak a gyerek issza meg a levét.

Én azt mondom adj ultimátumot a férjednek, hogy változtasson záros határidőn belül és tartósan, különben vége a dalnak. Neked pedig nem ártana egy pszichológus aki segít lenyugodni(nem gyógyszerekkel), mert ez az állapotod szintén csak romlani fog. A gyerekkel egyre nehezebb lesz ám ahogy nő.

2014. jún. 22. 18:59
 38/50 anonim ***** válasza:
0%
Hetente egyszer a haverjaival iszik, részegen hazamegy, kicsit lassú, hülyeségeket beszél és te megrúgdosod. Hát jogos, sőt, ha lelépne az is jogos lenne, talán nem véletlen iszik. Gondolom mindent ilyen nagyszerűen oldasz meg.
2014. jún. 22. 18:59
 39/50 anonim ***** válasza:
Ha szereted a gyereked, válj el! Mert nagyon rossz példát mutattok ezzel. Ha szerinted menthetetlen ez így, ne húzd tovább! Mivel 1001 alkalommal se mész semmire, válj el! Senkit nem lehet megváltoztatni, egy másik ember viselkedése nem a te befolyásolási köröd. Viszont a gyerek abból tanul, amilyen példát mutatnak neki azok, akikkel a legtöbb időt tölti. Ő most még megmenthető.
2014. jún. 22. 19:43
 40/50 anonim ***** válasza:

Én spec nem voltam ennyire hülye a piálástól, de rendszeres ittam.

Aztán egyszer (hát jó, több nekifutás volt) csak eldöntöttem, hogy így sz*rt se érek a gyerekeimnek...

azóta semmit, soha nem iszok.

Te se jutottál sokra, ha néha belerúgtál, ütés veréssel nem is lehet semmit elérni.

Szóval akármennyi munka után sem muszáj alkohollal kikapcsolódni, főleg nem üzemszerűen, - 8 hónapos gyerekre meg ne leheljünk piaszagot, - igyon fantát, vagy váljatok el.

2014. jún. 22. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!