Meghalt a papám, napok óta csak bőgök. Párom nem érti meg, folyamatosan provokálja a veszekedést. Miért nem tud türelmes lenni?
Hétvégén halt meg apapám. Azóta anyuéknál lakom ideiglenesen, mert a párommal folyton marjuk egymást. Elhozta láthatásra a kisfiát, aki ugye csak gyerek, tehát nem haragudhatok rá amiért néha rossz, de most egyáltalán nincs hozzá türelmem. (Egyébként semmihez nincs)
Inkább eljöttem, mielőtt eljárna a kezem, vagy rosszat mondanék a gyereknek.
Minden nap átmegyek hozzájuk, ott vagyok pár órát, ilyenkor szépen megkérem a gyerkőcöt, menjen a szobájába, játsszon, nézzen mesét stb. Nagyon szeretem, nem akarom bántani ezért is küldöm el. Teljesen kifordultam önmagamból, és ne egy ovis igya meg a levét.
Párom folyton veszekszik velem, azt hiszi pasizok itthon.
Az elmúlt pár napom abból állt, hogy alszok,eszek és sírok. Régi képeket nézegetünk a papáról, amennyit lehet mamánál vagyunk, segítünk amiben kell. Közben intézzük a temetést.
Annyira haragszom a páromra, nem érti meg hogy ez nehéz időszak nekem és az egész családnak.
És a temetés sajnos csak januárban lesz, nem tudom addig mi lesz velünk.
Biztos nagyon nehéz, ha ennyire ragaszkodtál hozzá. Azonban az élet nem állhat meg, és nem forgathatod fel fenekestül a saját, és a párod életét e-miatt.
Nem kellett volna "visszaköltöznöd" anyudékhoz, hanem a pároddal közösen átvészelni ezt az időszakot.
Neki se lehet egyszerű azt látni, hogy mennyire gyenge vagy.
Az élet normális körforgása, hogy az ember elveszti a nagyszüleit, majd a szüleit. Ha közös gyereketek lesz pároddal, és a szüleidet veszíted el esetleg, akkor se hagyhatsz ott csapot papot. Más hozzáállás kell ehhez, annak ellenére, hogy a gyászt mindenki máshogy éli meg nyilván.
Részvétem. Sok erőt kívánok neked, hogy mindent egyben tudj tartani.
Valami nagyon nem stimmel a pároddal, ha ezt nem képes megérteni. Borzasztóan önzően viselkedik és ez most nagy próbatételnek látszik, mert ha ez rányomja a bélyeget a kapcsolatotokra, akkor ennyit ért az ember.
Fogadd részvétem.
Őszinte részvétem.
Nekem 1,5 éve halt meg a mamám. Egy hetet én is otthon
véletlen elmetnt...
szóval egy hetet otthon voltam anyuéknál, mikor már nagyon ebteg volt a mama. akkor még élt, de már nem volt magánaál. Szerencsére a férjemmaximálisan megértette és támogatott. Soke rőt kívánok neked.
Igazából elég önző módon viselkedik a párod,nem így kéne reagálnia ebben a helyzetben.Mindenesetre ne őt helyezd most előtérbe,hanem a családodat.Ha nem képes megérteni most,az sokat elárul róla,és a kapcsolatotokról.
Egyébként őszinte részvétem!
Párom szülei meghaltak, nagyszülei sem élnek már, tehát tudhatná mivel jár ez.
:(
Nekem pár napja halt meg egy nagyon kedves ismerősöm, olyan volt számomra, mintha a nagynénim lett volna, rákban.
Dozmaton, egy kicsi, Szombathely melletti faluban sitty-sutty elintézték a temetést, egyébként hamvasztották őt is, de a halál után 3 napon belül el is tudtuk temetni.
Mi tart ott nálatok annyi ideig, hogy ne lehessen eltemetni karácsonyig, de legkésőbb a két ünnep közötti napokban?Miért kell januárig várni?
A januárig való várás azért se jó, mert szerintem januártól a temetkezési árak is emelkednek... legalábbis ezt beszéli a híradó, és egyébként is mindennek az ára emelkedni szokott általában az új év beköszöntével...
Köszönöm! Hosszú ideje beteg volt, tudtuk hogy ez lesz de erre mégsem lehet felkészülni.
A netbookot (amin netezek) is tőle(tőlük) kaptam. A nyakláncot is ami a nyakamban van. Minden rá emlékeztet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!