Mit tegyek, hogy ne érezzem úgy, hogy folyamatosan konkurálnom kell a férjem múltjával?
Most már rosszul csinálod, mert teljesen leépítette az önbizalmad a hülyeségeivel.
Nem lehet veled semmiről beszélgetni? Dehogynem, minden másról, akár agysebészetről is, csak az exekről nem.
Lehet, kipróbálnám azt is, hogy úgy teszek, mintha meg sem hallanám, amikor ilyeneket beszél, ha meg felpaprikázza magát azon, hogy nem figyelek oda, még inkább úgy tennék, mintha ott sem lenne.
A férjem a megismerkedésünk után sokat mesélt, hogy az exével itt voltak, ott voltak, mutogatott fényképeket, és ki kellett várnom, míg talált olyat, amin nem volt az exe vagy ők ketten. Nagyon lehangolt ezzel mindig, és meg is mondtam, hogy ha lezárta, akkor zárja le, engem nem érdekel, mit csináltak együtt, és nagyon bánt, hogy ezt kell hallgatnom meg nézegetnem, mert olyan érzésem van tőle, mintha visszasírná azokat az időket, holott most és itt velem van. Bocsánatot kért és soha többé nem tette.
Utolsó vagyok.
Azt elfelejtettem, hogy te ilyen előzmények után hozzámentél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!