Mit tegyek, hogy ne érezzem úgy, hogy folyamatosan konkurálnom kell a férjem múltjával?
Jól van kérdező, de te meg milyen alapon nézed le az exét? Bántott ő téged? Nem.
Kicsit nagyképű vagy (igen, jól írtam).
Én nem nézek le senkit, sosem voltam nagyképű. Viszont az a lány úgy lett nekem előadva, mintha valami koronázott szépségkirálynő lenne, és mikor megláttam, még annak ellenére is, hogy kishitű vagyok, és kevés az önbizalmam látom, hogy jobban nézek ki, mint ő. Én meg hónapokig abban éltem, hogy valószínűleg én egy csúfság vagyok mellette.
Persze lehet most papolni arról, hogy nem a külső a fontos, lehet, hogy a lelke gyönyörű... bla bla bla... de kíváncsi lennék, hogy ki az a nő, akit kielégít olyan bók a párjától, hogy "hát drágám, te iszonyatosan csúnya vagy, de gyönyörű a lelked". Ugyan már! Olyan nő nincs aki ilyentől boldog, sőt, azt is megkockáztatom, hogy minden nőnek fáj, ha a szerelme szebbnek tartja az exét, mint őt magát. Bár az én párom sosem mondta, hogy az a nő szebb lenne, nem emiatt írom ezt, csak amiatt miért érdekelt engem, hogy hogy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!