Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nö provokálja ki, akkor megérdemli ha megütik?
A pàrom alkalmanként (azért elég gyakran) iszik. Én ezt igen nehezen türöm, ilyenkor le van lassúlva, hülyesêgeket beszél màsok szerint is. Sajnos többször volt olyan alkalom, hogy ilyenkor megütöttem vagy rúgtam mert olyan mérges voltam rà.Egyszer le is öntöttem.Soha nem bántott de mindig mondta, hogy ezt ne tegyem mert nem lesz jó vége.Tegnap éjjel megint részegen jött haza, semmit nem szólt de én nagyon besokaltam. Itthon vagyok a kicsivel, fözök, mosok, takaritok, de neki folyton a pia meg a haverok az elsök. Szó szót követett és én belerúgtam. ekkor semmit nem tett csak hülyeségekkel takarózott na ekkor megfogtam a tàvirànyitót (ami igen nagy) és belevertem a fejébe egy nagyon nagyot. Ekkor ö felàllt mert feküdt, tök nyugodtan odajött hozzàm és akkoràt vert belém (egyet) hogy alig kaptam hirtelen levegöt.
Megérdemeltem ezt? Belàttam, hogy én is gusztustalanúl viselkedtem.Én nem is ismerek magamra.Sosem voltam ilyen! Elhanyagol, nincs velünk. Sajnos ezt hozta ki belöllem. Én meg belölle ezt...
4 vagyok
Igen, meg.
Nem volt ilyen az elején? Akkor talán a gyerektől készült ki, nem csodálom, nyilván fiatal ő is még, nem így tervezhette.
És attól, hogy nem volt ilyen, de a legrosszabbat hozzátok ki egymásból akkor tényleg, akkor tényleg megérdeled, ha nem lépsz ki.
Mindenkinél van jobb, ennél pláne. De előtte nemvolt pasit, senkid soha, hogy ilyeneket nem tapasztaltál?
A gyerek érdekében lépj le minél hamarabb, nem kellemes dolog egy részeges apa mellett felnőni.
Bár azért téged sem kell sajnállak, ha a gyereked elkezd felnőni, azt is rugdosni fogod?
33 évesen se biztos, hogy kész erre.
Ennek így nincs sok értleme, csak ehzé kilépni lelkileg is, meg anyagilag is.
MEgváltozni nem fog. Ha akarna, leszokna.
Ha csak nem megy elvonóra, de ha amúgy lesz ideges, akkor meg azért veritek egymást.
Tegyük tiszkába a dolgokat: te nem "provokáltad", hanem megütötted! Ő meg nem "megütött", hanem VISSZAütött.
Azért így kicsit más a dolgok fekvése, nem?
Persze így sem lehet vele egyetérteni, de azért ez a helyzet más, mint amit te a kérdésedben vázoltál...
Az hogy megérdemli-e vagy megteszik-e két különvöző dolog.
Nagyon megérdemelted, ez tény, viszont nincs az a dolog amiért ténylegesen jogos, hogy a másikat bantalmazza az ember, kivéve, ha önvédelem.
Ez most az volt.
Tulajdonképpen te bántalmaztad a párodat.
Nagyon megérdemlitek egymást.
Mgérdemled, ogy vele vagy ( nem a műltban, amikor neivott, hanem most hogy iszik... Kit érdekel tavaly mi volt? Imost iszik, és te mégis vee vagy... Ő meg veled, veked aki enm tud uralkodni az indulatain, rúgdos.. Ütlegel..
Szép pár, de kerlek azért meg ne öljétek egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!