Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy nö provokálja ki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nö provokálja ki, akkor megérdemli ha megütik?

Figyelt kérdés

A pàrom alkalmanként (azért elég gyakran) iszik. Én ezt igen nehezen türöm, ilyenkor le van lassúlva, hülyesêgeket beszél màsok szerint is. Sajnos többször volt olyan alkalom, hogy ilyenkor megütöttem vagy rúgtam mert olyan mérges voltam rà.Egyszer le is öntöttem.Soha nem bántott de mindig mondta, hogy ezt ne tegyem mert nem lesz jó vége.Tegnap éjjel megint részegen jött haza, semmit nem szólt de én nagyon besokaltam. Itthon vagyok a kicsivel, fözök, mosok, takaritok, de neki folyton a pia meg a haverok az elsök. Szó szót követett és én belerúgtam. ekkor semmit nem tett csak hülyeségekkel takarózott na ekkor megfogtam a tàvirànyitót (ami igen nagy) és belevertem a fejébe egy nagyon nagyot. Ekkor ö felàllt mert feküdt, tök nyugodtan odajött hozzàm és akkoràt vert belém (egyet) hogy alig kaptam hirtelen levegöt.

Megérdemeltem ezt? Belàttam, hogy én is gusztustalanúl viselkedtem.Én nem is ismerek magamra.Sosem voltam ilyen! Elhanyagol, nincs velünk. Sajnos ezt hozta ki belöllem. Én meg belölle ezt...

2014. jún. 22. 09:33
1 2 3 4 5
 1/50 A kérdező kommentje:
27 / N vagyok..
2014. jún. 22. 09:36
 2/50 anonim ***** válasza:
88%
Hát csak vissza adta,ő meg mondta nem lesz jó vége.Haverok pia,elhanyagol titeket.A tv-ét is a fejébe húzhattad volna.Minek neked ez a pasi?
2014. jún. 22. 09:37
 3/50 anonim ***** válasza:
100%
Ennek nincs értelme el kell válnotok, a gyerek is ezt látja, hogy veritek egymást ezt tanulja el ö is.
2014. jún. 22. 09:37
 4/50 anonim ***** válasza:
100%

Megérdemelted.

DE azt is, hogy vele vagy.

tudom, nehéz kilépni, de előbb-utóbb kifogsz, és akkor bánod azt az időt, amit erre pazaroltál el, ahelyett, hogy korábban otthagytad volna a ....csába.

Én is így éreztem az után, miután vége lett azzal, aki a legrosszabbat hozta ki belőlem, mert alapban nem vgyok olyan.

Gyerek miatt nyilván nehezebb, de gondolj bele hosszú távon mennyire lesz ez neki jó...

2014. jún. 22. 09:38
 5/50 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem kiprovokált ütés volt, hanem a részéről önvédelem...

Minek verekszel? Ha nem tetszik valami, ott lehet hagyni.

2014. jún. 22. 09:40
 6/50 anonim ***** válasza:
88%
Megérdemlitek egymást.
2014. jún. 22. 09:41
 7/50 A kérdező kommentje:
4/5 megérdemlem, hogy vele vagyok? anno nem ivott..nem tudhattam, hogy ilyen lesz
2014. jún. 22. 09:43
 8/50 anonim ***** válasza:
100%

Magától nem ütött volna szerintem.

Amúgy meg szép volna ha ő berúgna és te meg mindig ütnéd.

Szerintem vagy beszéld meg vele hogy vagy a pia vagy te?

2014. jún. 22. 09:45
 9/50 A kérdező kommentje:
jav.* 4/7
2014. jún. 22. 09:45
 10/50 anonim ***** válasza:
62%

Nem csodálom, h iszik.

Ilyen nő mellett én is innék:D

2014. jún. 22. 09:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!