Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek itt, ebben az esetben megérdemli a verést a nő?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__45..
1.Ha tényleg veri az illetőt a férje,annak számtalan oka lehet,pl direkt idegesíti,majd csodálkozik hogy a párja sózza!
2.Ha annyira rossz lenne neki ebben a kapcsoltban,már nem ebben a kapcsolatban lenne :D
ma 10:22 :D
Nem azért de ez egy olyan oldal,ahol bármit meg lehet kérdezni!
Ez esetben légyszíves had döntsem már el én,hogy mi lenne a szóban forgó kérdés,jó? :)
Olvastam a kérdést :)
Te most az egyik lepontozott pasi lennél,aki szerint jogos a verés,amit valószínűleg vitamin,vagy a cigi,pia hiánya okozott?
Nem, ez soha nem jogos.
Szerinted jogos lenne, ha az asszony szétverné a férj fejét nyújtófával,mert az direkt idegesíti?
ma 10:34
Ha ennyi szabad időd van :D
Nem az én kérdésem,ha ez még nem jött volna re,hisz pont másképp látom a dolgokat,mint a kérdező :DD
ma 10:51
Szia ! :)
Nem azért,de ezt megérdemli a férj:
-érzelmi zsarolás
-lelki terror
-folyamatos csesztetés,piszkálódás
-főzés helyett sorozatok+vásárlás?
Ki dönti el,hogy mit érdemel meg?
Főzés helyett? A férfi nem tud főzni? A nők is dolgoznak munkahelyen, nem értem az utolsó sorod.
Egyébként sem a lelki sem a fizikai bántalmazás sem az anyagi téren való zsarolás nem megengedett sem a házasságban sem azon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!