Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek itt, ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek itt, ebben az esetben megérdemli a verést a nő?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__45..

1.Ha tényleg veri az illetőt a férje,annak számtalan oka lehet,pl direkt idegesíti,majd csodálkozik hogy a párja sózza!

2.Ha annyira rossz lenne neki ebben a kapcsoltban,már nem ebben a kapcsolatban lenne :D

2013. júl. 5. 10:19
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
10%

Akkor még egyszer és remélem utoljára a gyengébbek kedvért.

A jogos szót én NEM írtam le, egy "nagyon okos" hölgy adta hozzá önkényesen a mondanivalómhoz,a kórus meg ismételgeti a vitaminhiánnyal együtt.

A verést elítélem, minden formában! Azzal nem értek egyet, hogy ez minden esetben egy előre megfontolt, aljas cselekedet lenne, hogy a nőt rabszolgasorba tartsa és elnyomja. Az előbbi esetek már kevésbé jellemzőek a kultúránkra. Vannak országok ahol azért vesznek feleséget, hogy szolgálja a férfit és úgy is bánnak velük. Itt viszont általában az történik, hogy nagy szerelemből házasodnak, vannak közös szép emlékek (jelzem, ha tovább gondolod a 2. pontra választ is kapsz), de a személyiség változik valami hatására. Azért mondtam, hogy ezek a dühkitörések kezelhetők, de kétséges a kimenetele és költséges a kezelése. Vannak pozitív példák, úgymond "gyógyulások", de vannak nagyon csúnya esetek, amikről beszámol a híradó. A lényeg, hogy az állapotból határozottan ki kell mozdulni.

Pont.(most már remélem érthető voltam)

2013. júl. 5. 11:29
 22/47 anonim ***** válasza:
95%
Az a férj, akit zavar, hogy a feleség érzelmileg zsarolja, hogy főzés helyett sorozatot néz, bátran csomagoljon össze. De ne azzal akarjon nagynak és erősnek tűnni ha megveri érte a nőt. Az nem az erő, hanem éppen a gyengeség jele, ahhoz is mafla, hogy változtasson. Talán mert tudja, hogy akkor barom, hogy más nőnek nem kellene, aztán húzkodhatná a Jancsit maga, ínhüvelygulladásig.
2013. júl. 5. 11:33
 23/47 anonim ***** válasza:
0%

Jó vicc. A férfi udvarol dolgozik stb, a nő cserébe házsártos s a férfi max csomagolhat s elhuzhat otthagyva a befektetett dolgokat.

Házasságba valóban nem fér bele a verés de adósság behajtásba igen. Vagyis verd el s hagyd ott. Igy ok. De elvered s tovább élsz vele együtt az nem oké.

2013. júl. 5. 12:46
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
jó, maradjunk annyiban, hogy senki nem érdemli meg ebben a helyzetben. Az egyetlen dolog, amikor nőnek pofont adnék, amikor a gyerekem életét szándékosan veszélyezteti. A másik, hogy az sem normális, aki kiír ilyen kérdést, már bocsánat, amikor úgyis tudja, hogy nem jogos. Azt sem értem, hogy mit vár az említett kérdező, hogy mit fognak neki mondani?
2013. júl. 5. 13:02
 25/47 anonim ***** válasza:
0%
tehát ha biztonságosan veri a gyereked azt szabad.
2013. júl. 5. 13:14
 26/47 anonim ***** válasza:
90%
Akkor verjen téged szét valaki, utána meg kezdd el sajnálni, hogy szegény, csak indulatos volt.
2013. júl. 5. 14:10
 27/47 anonim ***** válasza:
Jelzem a "sajnálat" szót sem én mondtam. Mert nem sajnálom azért, mert indulatos. Túlságosan polarizáltan gondolkoztok. Egyszerűen arról van szó, hogy tudok ebben a témában érzelemmentesen gondolkodni, mert nem vagyok érintett. Tehát jobban érdekel az oknál az okozat. Mivel Magyarországon nem jellemző, hogy az emberek kényszer hatására házasodnak. Így érdekes lehet a folyamat, hogyan lett a szerető férjből pár év alatt vaddisznó. Ha nagyjából azonos modelleket találunk a társadalomba akkor könnyebb változtatni rajta.
2013. júl. 5. 14:28
 28/47 anonim ***** válasza:

Nem érdemli meg. Vagy azért marad vele, mert fél otthagyni, vagy mert ennek ellenére kötődik hozzá.

De ha már a férfi úgy érzi nem bírja cérnával az asszony viselkedését, akkor ott kell hagyni, majd elválni tőle. Nem a csépelés a megoldás.

2013. júl. 5. 14:38
 29/47 anonim ***** válasza:
15%

Az a megoldás ha nem veri át a nő a férfit.

Meg kell érteni hogy ha átverünk valakit annak következményei vannak. Hogy ez a következmény verés vagy valami más az már csak részletkérdés.

2013. júl. 5. 14:43
 30/47 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon vicces hogy átverek valakit s utána megszabom hogy ezt hogyan reagálja le.
2013. júl. 5. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!