Hinnétek ebben az esetben a párotoknak? Megérdemli, hogy bizalmat szavazzak neki?
Párommal 5 éve vagyunk együtt, tudni kell, hogy eléggé hisztis és féltékeny vagyok. 1 éve meg akart csalni, de nem történt semmi. Az eléggé megviselt, de nem szakítottam. Majd szétváltunk, ő az ajtón előtt "csúszott" hogy fogadjam vissza, hónapokat sírt, majd újra összejöttünk. Azóta kedvesebb, érzem, hogy szeret, bújik, apróságokkal lep meg, próbál programokat szervezni.
Viszont pár hete rátaláltam egy levelére, amit az exének küldött válaszul, abban úgy szólította meg, hogy szia xy (cica). Nekem ez nagyon rosszul esett, de megbeszéltük, hogy csak kedves akart lenni, mert a csaj 10 év után jelentkezett. Majd rájöttem, hogy nem mondta el, hogy ezen kívül még váltottak pár levelet, illetve azt is letagadta, hogy kommentet írt a lány képe alá. És itt azzal van a bajom, hogyha nincs semmi köztük, akkor miért titkolta.
Ő váltig állítja, hogy semmi nincs köztük. Kértem, hogy a facebookját nyissa meg előttem, ezzel bizonyítva, hogy nincs titkolni valója. Ő azt mondja, nem teszi meg, mert eddig mindig ez tette, ha nem bíztam benne, és nem változtam. Elmondása szerint ezzel akar rávezetni arra, hogy "tárgyi" bizonyítékok nélkül is bízzak benne, mert ő csak ezt az egyet nem bírja bennem, hogy mindig féltékeny vagyok.
Szerintetek bízhatok benne, vagy gyanús, hogy nem mutatja meg a facebookját, ahol a csajjal levelezett. Ti mit tennétek?
nekem az a tapasztalatom,hogy ha nem hajlandó megmutatni a semmit,ott mindig van valami
szar,de ez az igazság
én nem biznék benne
Alapvetően, amikor újra összejöttünk nem voltam ennyire féltékeny. De az, hogy cicának nevezte a volt csaját, majd eltitkolta, hogy váltottak még pár levelet, meg a facebookját is hét lakat alatt őrzi, kikészít.
Odáig jutottam, hogy bármikor sírógörcsöt kapok, nem tudok enni, ha eszek, egyből hányingerem lesz, hétvégén hánytam is az idegességtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!