Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hinnétek ebben az esetben a...

Hinnétek ebben az esetben a párotoknak? Megérdemli, hogy bizalmat szavazzak neki?

Figyelt kérdés

Párommal 5 éve vagyunk együtt, tudni kell, hogy eléggé hisztis és féltékeny vagyok. 1 éve meg akart csalni, de nem történt semmi. Az eléggé megviselt, de nem szakítottam. Majd szétváltunk, ő az ajtón előtt "csúszott" hogy fogadjam vissza, hónapokat sírt, majd újra összejöttünk. Azóta kedvesebb, érzem, hogy szeret, bújik, apróságokkal lep meg, próbál programokat szervezni.

Viszont pár hete rátaláltam egy levelére, amit az exének küldött válaszul, abban úgy szólította meg, hogy szia xy (cica). Nekem ez nagyon rosszul esett, de megbeszéltük, hogy csak kedves akart lenni, mert a csaj 10 év után jelentkezett. Majd rájöttem, hogy nem mondta el, hogy ezen kívül még váltottak pár levelet, illetve azt is letagadta, hogy kommentet írt a lány képe alá. És itt azzal van a bajom, hogyha nincs semmi köztük, akkor miért titkolta.

Ő váltig állítja, hogy semmi nincs köztük. Kértem, hogy a facebookját nyissa meg előttem, ezzel bizonyítva, hogy nincs titkolni valója. Ő azt mondja, nem teszi meg, mert eddig mindig ez tette, ha nem bíztam benne, és nem változtam. Elmondása szerint ezzel akar rávezetni arra, hogy "tárgyi" bizonyítékok nélkül is bízzak benne, mert ő csak ezt az egyet nem bírja bennem, hogy mindig féltékeny vagyok.

Szerintetek bízhatok benne, vagy gyanús, hogy nem mutatja meg a facebookját, ahol a csajjal levelezett. Ti mit tennétek?

2011. ápr. 4. 17:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Te még nagy bajba fogsz kerülni.

Azt írod, ő "csúszott". De valójában te vagy az, aki csúszol. Majdnem megcsalt, ezután nem ő csúszik, hanem te, te csak azt szeretnéd hinni, hogy ő. Tudod amelyik kutya ugat, az nem harap és te az vagy, aki ugat. Ha megcsal, akkor is megbocsájtasz. Ha el akar hagyni, akkor meg könyörögni fosz neki.

Olyan lazán elintézed, hogy hisztis vagy és féltékeny. Pedig a valódi gond, az önismereted hiánya még nagy bajba fog sodorni.

Házisárkány csaj mellé papucs pasi illik, nincs ez a te esetedben sem másképp.Nem csodálkoznék, ha több lenne köztük, de a mostani kételyed magadnak is köszönheted.

2011. ápr. 4. 20:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Inkább titokban nyomozz.
2011. ápr. 4. 21:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Minél inkább félünk valamitől annál jobban bevonzzuk.Bele fogod hajszolni ha csak dacból is, de előbb utóbb megtörténik.

Én már nem látnám értelmét egy ilyen kapcsolatnak, ahol csak egymás idegeit esszük.Jobb a békesség.Ha kell külön.

Ha párom ilyet kérne én sem mutatnám meg, és biztos felháborodnék rajta, jelzem nincsen titkolni valóm, de attól, hogy együtt vagyunk nem nőttünk össze.Én is egy önálló ember vagyok és ő is, a közösön kívül saját magánszférával, saját gondolatokkal, ismerősökkel,stb.Tarthatunk kapcsolatot másokkal akár a másik tudta nélkül is, régi ismerőssel vagy akárkivel, akit a másik fél nem ismer, sőt, tovább megyek, mi még idegenekkel is szoktunk levelezni, nincsen abban semmi, maximálisan megbízunk a másikban.Aki meg meg akar csalni az meg is fog, a hiszti meg a féltékenykedés meg nem fogja visszatartani, csak magadnak ártasz vele.

Levelezésről:ha meg akarná nézni amúgy az enyémet( facebook, iwiw, freemail, stb) megnézhetné, én szintén az övét, de nem érdekel, undorító dolognak tartom a másik után nyomozgatást, és ha megtudnám, hogy turkál nagyon mérges lennék, nem azért, mert nem bízik bennem, hanem, mert mert én tiszteletben tartom más "magánszféráját" így viszont is elvárom.Nálam ez egy nagyon érzékeny pont.

Legutóbbi exekkel amúgy is lezártunk mindent, és nem akarunk emlékezni sem rájuk.Régebbi exekkel semmi bajom, én jóban vagyok velük, és néha levelezünk is.Már elmúltak azok a dolgok, soha többet nem érezném azt szerencsére, poénkodni meg lehet a régi szép idők emlékére.

2011. ápr. 4. 22:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem említetted, de hány évesek vagytok?
2011. ápr. 4. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!