Lányok! Nők! Ilyen miatt szólnátok a párotoknak? Vagy ez baromság? Mit tegyek?
Szólnék neki... !
Nem kicsit zavarna, ha ratyinak néznék a páromat.... :)
Láttam hasonlót, és tényleg elég nevetséges látvány, de ő ezt nyílván nem tudja, hisz nem látja magát hátulról.
Rendszeresen futok és vannak forma alakok ez tény.
Én mindenféleképpen szólnék neki, de nem tudom hogy hogyan tudna egy futási stíluson változtatni. Talán csak tükörrel előtte és mögötte..akkor látná.
Szólnék neki, hogy figyeljen a kezére, hogy hogyan tartja (De azt nem mondanám neki, hogy b*zis). Nem akarnám, hogy rajta röhögjenek.
A férjem is rámszól néha, hogy húzzam ki magam. Ezen nem sértődünk meg, egyszerűen, csak figyelsz rá és ez jó. :)
Szerintem a haverok szóljanak neki.
Beszélj a haverokkal ,hogy a pároddal beszéljék meg ezt a dolgot.
az én párom baromi hülyén tud nézni ha megfeledkezik magáról, zavart mert fényképen is sikerült elkapni ezt az arckifejezését... én megmutogattam a képeket, és direkt ránagyítottam, meg volt hogy azzal poénkodtam hogy őt utánoztam :D Elcsodálkozott, tényleg így nézek ki? Szerencsére elvicceltük, azóta is poén!
Szerintem vedd fel ahogy fut, családi videó, akármi, és nézzétek együtt vissza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!