Szólnátok a párotoknak, ha elkezdene hízni?
Én 19/L vagyok. Könyörgöm, szóljon a párom, de tényleg. Különben is, neki akarok tetszeni. meg én sem akarok elhízni. szóval szóljon, az én érdekemben
:(
csak ha már sok.pár kiló ide-oda még elmegy
25L
80 kilo volt mikor összejöttünk,most 105-110 között ingadozik(190 centi ehhez)
tud róla,hogy lett akora pocakja mint egy terhes nőnek,de hát nah
ilyen amikor az ember napi 8 óra ülőmunka után ül még 8órát otthon tanulva,meg alszik 8 órát
feleleges lenne elkezdenem mondogatni neki,hogy kezdejen el mozogni,fogyozni,mert mozogni nincs ereje,enni meg kell,mert éhesen se dolgozni,se tanulni nem lehet
majd lefogy,ha kedve lesz,amig az egészsége nincs veszélyben tulzottan,addig nem zavar,ugyanugy szeretem
22/L
Mindenképpen szólnék neki. Inkább én, mint a felettese, kollegái és mások. A kövérség = betegség, vagy az ahhoz vezető út. Még az elején kell megfogni a felfelé kuszó kilókat, mert minél inkább elhagyja magát, annál nehezebb lesz visszafogynia. Gondolom egy esetleges cukorbetegség sem hiányzik neki.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!