Lányok! Nők! Ilyen miatt szólnátok a párotoknak? Vagy ez baromság? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Biztosan hülyének néztek emiatt, de röhejes ahogy a párom fut, mint egy nő aki úgy lóbálja a kezét, meg nem csak amikor fut hanem néha egyébként is úgy tartja a kezét.. az a tipikus b*zis kéztartás..tudjátok. Emiatt szóljak, vagy hagyjam, vagy nem tudom mit kéne tennem. Nem engem zavar, de a haverok a háta mögött röhögnek rajta meg amikor az utcán fut oda hozzám akkor aztán mindenki vigyorog körülöttünk. Na jó az engem is zavar azért. Tudom nem kéne. Ti mit tennétek? Vagy semmit?2011. nov. 10. 14:15
11/12 Ercsi1984 válasza:
Én megpróbálnám finoman megbeszélni vele, hogy ne sértődjön meg. De mindenképpen szólnék neki.
Próbáld meg viccesre venni ezt a témát vele, hátha így sikerül és még nevettek is egy jót az egészen. :)
12/12 anonim válasza:
Szolnék neki, hogy tudjon rola. Nehoyg mar tudtán kivul legyen sebezhető evvel, és a hata mogott nevessenek.:)
De en meg nem szégyenkeznék miatta, mert azt annak kell, aki kinevet masokat. De szerintem RAJTA nevetnek, mert vicces, es nem biztos, hogy rosszindulatbol.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!