Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nö provokálja ki, akkor megérdemli ha megütik?
A pàrom alkalmanként (azért elég gyakran) iszik. Én ezt igen nehezen türöm, ilyenkor le van lassúlva, hülyesêgeket beszél màsok szerint is. Sajnos többször volt olyan alkalom, hogy ilyenkor megütöttem vagy rúgtam mert olyan mérges voltam rà.Egyszer le is öntöttem.Soha nem bántott de mindig mondta, hogy ezt ne tegyem mert nem lesz jó vége.Tegnap éjjel megint részegen jött haza, semmit nem szólt de én nagyon besokaltam. Itthon vagyok a kicsivel, fözök, mosok, takaritok, de neki folyton a pia meg a haverok az elsök. Szó szót követett és én belerúgtam. ekkor semmit nem tett csak hülyeségekkel takarózott na ekkor megfogtam a tàvirànyitót (ami igen nagy) és belevertem a fejébe egy nagyon nagyot. Ekkor ö felàllt mert feküdt, tök nyugodtan odajött hozzàm és akkoràt vert belém (egyet) hogy alig kaptam hirtelen levegöt.
Megérdemeltem ezt? Belàttam, hogy én is gusztustalanúl viselkedtem.Én nem is ismerek magamra.Sosem voltam ilyen! Elhanyagol, nincs velünk. Sajnos ezt hozta ki belöllem. Én meg belölle ezt...
Megérdemelted.
Te verekszel, aztán csodalkozol, hogy visszakapod.
Nem ütni neki, költözni és válni.
Teljesen hibás a kérdésed ebben a helyzetben.
Nem az itt a kérdés, hogy a férjed megüthet-e, ha Te előtte már rendszeresen megütötted azért, mert rendszeresen részegen megy haza. A tisztázandó kérdés itt az, hogy Te mit tehetsz, ha a férjed rendszeresen részegen jön haza.
1. választhatod azt, hogy megütöd, megrugdosod, de akkor ne csodálkozz, hogy primitív reakcióra ő is primitív megoldást választ.
2. Választhattad volna már az első alkalom után, hogy kijelented, ha ebből rendszert csinál, nem lesz jó vége (erről már lekéstél)
3. tűröd ezt az életmódot.
4.... Talán még most se késő. Le kell ülni és őszintén meg kell beszélni a történteket, a folyamatot, hogyan jutottatok idáig, mi lesz ennek a vége, ha továbbra is így éltek, stb, stb, de ha a beszélgetés után minden marad a régiben, akkor már a Te döntésed, a Te felelősséged, hogyan tovább.
Egyet jegyezz meg! A férjed két dologról dönthet. Hazajár részegen, vagy sem. Te is két dologról dönthetsz, ha az emberi méltóságodat vissza akarod szerezni. Elviseled ezt, vagy sem.
Persze, hogy nem vágysz máshova.
Mert ehhez akarsz ragaszkodni.
22-nél a pont. Kit érdekel kinek az ütése volt "jogos"? Ezredrangú részlet, amivel max magadat tudod nyugtatni. De minek? A kérdés az hogy amásik viselkedése -legyen az bármi- belefér-e a kapcsolatotokba. Ha szerinted nem, akkor lépj. Én ultimátumot adnék az úriembernek, ha jól értem, józanul még lehet vele beszélni. Ahogy leírod, ez már az alkoholizmus tünete. Hogy belátja, hogy rombolja az életét, tönkre teszi a családját, de mégse bír tenni ellene. Szakember segítsége kéne, de addig is, ne hagyd hogy abba a társaságba járjon. Azok nem barátok, akik végignézik hogy egy barátnak tönkremegy az élete az alkohol miatt.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!