Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen körülmények között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen körülmények között besegítenétek a ház körül?

Figyelt kérdés
A párom és én is dolgozunk plusz otthon még vannak állatok is (sertés, bika, csirke, kacsa). Anyósom szólt, hogy nyugodtan adhatok én is enni az állatoknak amikor a párom nincs itthon. A párom akarta az állatokat és nem én. Ti mit tennétek?
2014. ápr. 23. 14:32
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
79%
Eltünt a kérdező, biztos etet :D
2014. ápr. 23. 16:57
 32/33 anonim ***** válasza:
50%

"Akkor ne etesd az állatokat, de ne is egyél a húsukból, tejből, tojásból."

--> és az ehhez hasonló hozzászólóknak:

akkor a párja se egyen abból a tányérból amit a kérdező mos el, vagy abból az ételből, amit ő főz.

Na, így mindjárt más, mi?

Amúgy megértem, hogy nem szívesen csinálja. Ettől függetlenül megcsinálnám, de ne az anyós szabja már meg, ki mit tesz...

2014. ápr. 23. 17:42
 33/33 anonim ***** válasza:
41%
33-as semmi sem más, csak te vagy más.
2014. ápr. 23. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!