Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég rossz anyagi körűlmények között élünk ezért sokszor feszűlt vagyok. Párom szerint csak az számít, hogy szeressük egymást, ijenkor legszivesebben leordítanám a fejét, úgy érzem megőrülök. Mit tegyek?
A fő kérdés, hogy a kialakult helyzetnek mi az oka. Nem tudtok valahogy változtatni a helyzeteteken?
Én amondó vagyok, ha egészség van, akkor minden van!
Mi is rossz anyagi körülmények között élünk 2 gyermekkel akik 3 és 1 ëvesek! Most az egyik ismerösünkhöz kényszerültünk költözni mert nem sikerült a költözésünk!
Én azt mondtam a páromnak"figyelj lehet nincs annyi mint másnak de szeretjük egymást, és fö lényeg hogy együdt maradjunk!
Nem egyszerü a pénztelenség én tudom de az hogy egymásnak vagytók segit átvészelni!
25-l
Azért nem kell lehurrogni, mert anyagi biztonságban akar élni. Mindenkinek lételeme a biztonság, csak az a különbség, ki mi lát veszélyforrásnak. Van, aki számára nem ijesztő az utcára kerülni vagy a szülőkhöz visszaköltözni, és van, akinek igen. A kérdező pont így van ezzel.
Más az értékrendetek, szerintem sem nagyon vagytok egymás mellé valók. Az egyik barátnőm szülei is így mentek szét, habár ott a nőt nem érdekelte a pénz. Neki elég volt, hogy a két gyereket meg tudta etetni a nyúlfarnyi lakásban, a férje viszont többre vágyott. Amikor elkezdett egy vállalkozást, a felesége attól félt, hogy csődbe mennek mind, ezért elvált.
Ha nem tudtok kiutat találni közösen, akkor egyedül kell folytatnod. Kérdés az, hogy egyedül jobban járnál-e anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!