Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég rossz anyagi körűlmények között élünk ezért sokszor feszűlt vagyok. Párom szerint csak az számít, hogy szeressük egymást, ijenkor legszivesebben leordítanám a fejét, úgy érzem megőrülök. Mit tegyek?
Mindenki a maga sorsának kovácsa.
Az igaz h elég szar a helyzet ma magyarországon, de ebből ki lehet törni csak akarni kell......a kormány elcseszi, de ha arra vársz h megis oldja akkor igy maradsz életed végéig....
Szerintem meg a kutya ott lehet elásva, hogy különbözik az igényszintetek. A párodat nem stesszeli a helyzet, ezekszerint nagyon lépéseket se tesz, hogy változtasson, tehát jó neki így. Te szeretnél anyagi biztonságot, esetleg néha napján egy kis luxust (akár új ruha, utazás), szeretnél megengedni magadnak, ami valljuk be természetes. A gond ott van, hogyha a párodnak ezek a dolgok nem olyan fontosak, és nem vágyik ezekre, akkor hajtani se fog, te meg hiába hajtasz ezekért, mivel egy párkapcsolat arról szól, hogy a másik félnek is partnernek kell lennie. A szeretet nem elég semmire se, ingenis fontos, egy relatív anyagi biztonság. És most nem arra kell gondolni, hogy a kérdező biztos azért sír, mert nem tudnak elmenni a kanári szigetekre... de amikor nem tudod, hogy miből fizeted ki a számlákat, vagy, hogy másnap mit adsz enni a gyereknek, vagy miből iskolázod be, akkor az már igenis probléma.
Nekem volt ilyen kapcsolatom, úgyhogy meg tudlak érteni. Könnyebben ki tudtam lépni, mivel szerencsére nem voltunk házasok, nem volt közös ingóságunk, nem volt gyerekünk. Lelkileg nehéz volt, viszont a kezdetektől azt tapasztaltam, hogy több mindenre vagyok képes egymagam, és ő csak visszahúzott, illetve rengeteg energiát elvitt az állandó vita, az aggodalmaskodás. Én azóta mindenkinek ezt tanácsolom, hogy ha még relatív a kapcsolat elején vannak, akkor igenis lépjen ki az az illető aki többet akar, mert ha másiknak nincsen igénye, a jóra a szépre, akkor bizony csak visszahúzza. Hangsúlyozom, nem a szegénység itt a fő probléma, hanem az hogy a kérdező párját nem bosszantja a helyzet, nem keseríti el, így feltételezem, hogy tenni se tesz azért, hogy jobb legyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!