Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen körülmények között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen körülmények között besegítenétek a ház körül?

Figyelt kérdés
A párom és én is dolgozunk plusz otthon még vannak állatok is (sertés, bika, csirke, kacsa). Anyósom szólt, hogy nyugodtan adhatok én is enni az állatoknak amikor a párom nincs itthon. A párom akarta az állatokat és nem én. Ti mit tennétek?
2014. ápr. 23. 14:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
59%
Nem hiszem,hogy bika az,hanem biRka.
2014. ápr. 23. 14:57
 22/33 anonim ***** válasza:
81%

Igen. Falun természetes az, hogy háztáji gazdálkodással is akar egy kis pluszt termelni a törekvő ember. Jellemzően kevesebb a közelben a jól fizető munkalehetőség, mint nagyvárosokban. Még csak nem is az ólak pucolására kértek.

Persze tényleg vannak emberek, akiknek ez abszolút nem passzol, nekik nem való a falusi élet.

2014. ápr. 23. 15:00
 23/33 anonim ***** válasza:
64%

Ja, amúgy most nézem (elnéztem, bocsi), bikákat meg disznókat tartotok? Azért ez nem semmi, nem ugyanaz, mint pár szem csirke. Azért a bikából én sem kérnék, főleg hogy így, többes számban nekem elég sok állatnak tűnik... Ha a párod akarta, akkor foglakozzon velük ő, előzőleg kellett volna felmérni, mivel jár, ha nem bírja, akkor meg le kell őket vágni.

Gondolom az elején megegyeztek, hogy ha a párja akarja, akkor tartson, de ő nem szeretné, akkor most anyós ne akarja már rányomni a munka egyrészét.

Ilyenkor az úgy szokott lenni, hogy amit egyszer megcsinálsz, aztán már minig rád vár - kis túlzással.

De továbbra sem értem, miért beszél bele anyós, ha jól értem, nem a párod mondta?!

2014. ápr. 23. 15:06
 24/33 anonim ***** válasza:
70%
Hát nem halnál bele ha öntenél nekik kaját.Nem nézném ki belőled szecskáznád a kacsáknak a csalánt:)De a bika több százezret ér.Gondolom nem hömbölögsz mikor annak az árábólabból mész esetleg vásárolni, netán nyaralni..Na te se leszel sokáig asszony legalább is nem az övé
2014. ápr. 23. 15:07
 25/33 anonim ***** válasza:
66%
én azt gondolom, hogy igen, nem adhatsz, adj is az állatoknak. Attól függetlenül, hogy nem te akartad őket, te is eszel a húsúkból, élvezed a hasznukat. A másik, hogy képes vagy elnézni, hogy mondjuk az állatok éheznek, szomjaznak, de te nem csinálod meg, mert nem te akartad?
2014. ápr. 23. 15:07
 26/33 anonim ***** válasza:
57%

Én besegítenék, mert miért is ne, ha belefér az időmbe? Ha részesülök belőle, akkor alap, de ha nem, akkor is szívesen segítek másnak, főleg a páromnak. Szeretem az állatokat. Na levágni azt természetesen nem, abban nem segédkeznék..., de etetni és takarítani bármikor. :-)

Igaz én nem vagyok plázacica.

2014. ápr. 23. 15:15
 27/33 anonim ***** válasza:
22%
Nem. A párom akarta nem én, szóval nem.
2014. ápr. 23. 15:22
 28/33 anonim ***** válasza:
39%

27es, áruld már el, mennyi bikátok van otthon? Merthogy te nem vagy plázacica....

Na, meg a többinek, aki ennyire tudja mondani, hogy ő milyen nagyon serény lenne, ha a férje este azzal menne haza, hogy jövő héten hozzák a bikát meg a disznót, gondolom mindenki mondaná, hogy de jó, egész nap azon törtem a fejem, mi hiányzik nekem, meg én fogom etetni stb.

Könnyű itt mondani, hogy én ezt tenném, meg azt csinálnám az állatok körül, de akkor most mindenkinek otthon bikái vannak meg disznójai? Mert akinek nincs, az igazából nem is tudhatja, miről beszél....

2014. ápr. 23. 15:24
 29/33 anonim ***** válasza:
A csirkecombot azért te is bevágod, ugye?
2014. ápr. 23. 15:32
 30/33 anonim ***** válasza:
31%
szerintem ez nagyon ciki, hogy neked mondani kell ilyesmit és nem magadtol jut eszedbe... hogy néha te is adhatsz az állatoknak enni... ennek teljesen természetesnek kéne lennie, hogy az ember segit a párjának.
2014. ápr. 23. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!