Ti élnétek ilyen körülmények között külföldön?
19-20 évesen igen, 30 körül gyerekekkel nem...
amúgy miért akart ennyire eljönni otthonról? Biztos nagyon jó oka volt rá, ha neki még ez is jobb. Meg egyébként melyik országban vagytok?
Szerintem örüljetek, hogy nem raktak utcára titeket!
Bár lehet, csak a magyarok ilyenek, hogy nem engednek senkit ingyen a lakásukba.
Én a lehető leggyorsabban jönnék haza. ha kell, szülőkhöz, anyósékhoz, és munkát keresnék.
Itt a gyerekekre kell gondolnod elsősorban!!
Én nem élnék így külföldön.
Terveinkben van kimenni, de alapos rákészüléssel.
Pl. olyan országot választottunk, ahol legalább az egyikünk végzettsége használható lesz.
-Gyűjtjük a pénzt, hogy ne kelljen attól félnünk, hogy 5 hónapig ingyen lakunk valahol és kitesznek.
-Nem gyerekkel megyünk a "semmire".
-Nem végső kétségbeesésünkben megyünk (tehát ha nem sikerül, akkor nem bukás, hanem egy több hónapos nyaralásnak lesz véve).
-Direkt az adott ország miatt a párom kitanult egy új szakmát.
-Én tanulom a nyelvet, párom tudja
De Ti?
Kimentek, fogadjunk nyelvtudás nélkül, a nagy semmire. Egyáltalán keresett a párod szakmája ott? Küzd, hogy legyen több/jobb munkája?
Te miért mentél ki a gyerekkel? 1-2 hónapig, míg megfelelő munkát nem talál párod el lett volna munkásszállón, nélkületek könnyebb lett volna. Te addig itthon elfogadtad volna a melót, és ha minden rendezett, akkor mentél volna ki. Te keresel munkát? Mert úgy hangzik nem nagyon.
Gyerekekkel nem.. De mostmár muszáj mert gondolom ha hazajönnétek, itthon egy jó ideig egyikőtöknek sem lenne még munkája..
Hogyhogy nem raktak ki titeket 5 hónap nem fizetés után?
És mennyi idősek vagytok? A gyerekek ovisok, iskolások? Vagy még kisebbek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!