Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most komoly, hogy a házastársa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komoly, hogy a házastársat minden körülmények között kívánni kell?

Figyelt kérdés

A kérdésem apropóját egy tegnapi kérdés adta.

Röviden annyi, hogy a nő 90 kiló volt, nem kívánta a férje. Fogyott 30-at, és a pasi odavan érte, tök boldog mindenki.

A legtöbb válaszoló letetűzte az ilyen férfit, hogy el kell hagyni, mert mi az, hogy nem kívánta a nőt 90 kilósan.

Már kezdem magam szemétnek érezni, mert ha pl az én férjem szedne fel 30 kilót, biztos nem kívánnám. Ha a mackós/elhízott pasik jönnének be nekem, olyanhoz megyek hozzá. De nekem nem tetszenek. Ezért nem is jöttem össze olyannal. Akkor miért gondolják úgy, hogy akkor is kívánatosnak kell tartanom?

Szóval akárhogy néz ki, kívánnom KELL?

De hát ezt nem lehet befolyásolni.

De fordítva is: ha egy férfi összejön egy csinos, nőies, hosszú hajú, vékony nővel, aki meghízik, levágatja a haját, otthoni macinacis lesz, és így már nincs meg a vonzalom (nem a szeretetről beszélek), akkor is miért a férfi a hibás, hogy nem tetszik neki a nő?

2013. okt. 25. 08:12
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
62%

Azért, mert a szerelem átlép a külsőségeken.

Ha nem tud átlépni, rosszak az alapok, nem igazán szerelem.

A szerelemből kialakult szeretet is átlép a külsőségeken, még mielőtt az lenne a problémád, hogy mi van akkor, ha elmúlik a rózsaszín köd.

2013. okt. 25. 08:19
 2/34 anonim ***** válasza:
55%
Az előttem szóló jól beszél:)
2013. okt. 25. 08:22
 3/34 anonim ***** válasza:
61%
Ez jol hangzik, elso, de nem igaz. Kell, hogy a másikat külsőleg is vonzónak lássam. Igenis fontos, pláne egy férfinak. Nekem nőként is fontos, hogy a páromat vonzónak talaljam. Mondjuk en épp ducinak szeretem, ha neki állna edzeni es kockásra gyurná magat, nem kívánnam en se.
2013. okt. 25. 08:23
 4/34 A kérdező kommentje:

Igen, de a szeretet-szerelem egy dolog, amivel az ember bizonyos ideig tolerál sok mindent, elnéz dolgokat.

De a vonzalom más. Ha valakinek a vékony/átlagos nők tetszenek, a felesége is ilyen volt, akkor miért baj, ha kövéren nem izgatja fel a nő?

2013. okt. 25. 08:25
 5/34 anonim ***** válasza:
87%

Kicsit irreális elvárásnak tartom, hogy valaki (akár nő, akár férfi) egész életében mindig a csúcson legyen, mindig csinos legyen, 20-30-50 évig mindig a legjobb formáját hozzá. Lehet beteg, lehet rossz időszak az életében, lehet terhes, lehet munkanélküli, lehet depressziós, gyászolhat ami miatt elhanyagolja a tornát és az evésbe menekül - bármi. Ez nem ok arra, hogy a házastársa elforduljon tőle. Erről is szól a házasság.

A kedvencem a szülés utáni helyzet: anyuka 6 héttel később legyen tip-top, de csináljon meg mindent otthon (haj, smink, szőrtelenítés, torna) mert apucinak megterhelő napi 1-2 óra a SAJÁT gyerekével. Hát az ilyen férfi ne csodálkozzon, hogy lestrapált lesz a felesége.

2013. okt. 25. 08:26
 6/34 anonim ***** válasza:
71%
Nem, utolsó, nem a csúcson kell lennie mindig es a terhességet se kell ide keverni. A kérdésben egy harminc kilós súly változás volt. Az nem két het alatt megy fel. Par kiló belefér, de harminc plusz.....
2013. okt. 25. 08:28
 7/34 anonim ***** válasza:
89%
A kérdező írta a hajvágást, macinait is. Nem csak a 30kg pluszról szól a kérdés, legalábbis én úgy értelmezem.
2013. okt. 25. 08:32
 8/34 A kérdező kommentje:

Nem, nem csak a kilók. Jól látod.

Hanem igazából az, hogy mindent tolerálni kell a házasság-szerelem nevében?

Hízást, fogyást (mint egyik válaszoló is írja), szőrös képet, büdös szájat (igen, ezt is, hisz ő a szerelem), mindent? Minden változást, ami nem tetszik, és amiről tehet is a másik, szó nélkül el kell fogadni?

Nem a szülés utáni 1-2-3 hónapról van szó, azt túlélni is elég, bár a hajmosás-fürdés akkor is alap (kellene).

2013. okt. 25. 08:45
 9/34 Kései Sirató ***** válasza:
61%

Szerintem nem lehet parancsszóra kívánni senkit.

Ha valaki 30 kilót hízik, ha csak nem volt anorexiás, akkor ne csodálkozzon, ha a párja már nem kívánja.

Terhesség alatt például 14 kg plussz számít normálisnak a 9. hónap végén. Szüléssel lejön ebből kb 7-8 kg (a baba súlya, a magzatvíz és a méhlepény súlya) így szülés után sem kell bálnának kinézni. Ha valaki elhanyagolja magát, akkor önként tehet arról, hogy tönkremegy a házassága. AZ igénytelenség persze sokféle lehet, zsíros hajtól kezdve, olyan is van, aki nem szörteleníti a lábát, vagy nem mosdik naponmta és még sorolhatnám.

2013. okt. 25. 08:47
 10/34 egytüneményvagyok ***** válasza:
60%
Nem kell semmit tolerálni. Főleg nem a lustaságot. Ha a kapcsolat elején fel tudott öltözni, rendet tudott rakni, tudott sportolni, figyelni arra, hogy kívánatos legyen, akkor tud később is, akár 60 évesen is. Azt, hogy lusta, nem kell tolerálni. Az ember tegyen meg minden tőle telhetőt, hogy kívánatos legyen a párjának, ez alap. Ha már nem, akkor vége is a kapcsolatnak.
2013. okt. 25. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!