Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komoly, hogy a házastársat minden körülmények között kívánni kell?
A kérdésem apropóját egy tegnapi kérdés adta.
Röviden annyi, hogy a nő 90 kiló volt, nem kívánta a férje. Fogyott 30-at, és a pasi odavan érte, tök boldog mindenki.
A legtöbb válaszoló letetűzte az ilyen férfit, hogy el kell hagyni, mert mi az, hogy nem kívánta a nőt 90 kilósan.
Már kezdem magam szemétnek érezni, mert ha pl az én férjem szedne fel 30 kilót, biztos nem kívánnám. Ha a mackós/elhízott pasik jönnének be nekem, olyanhoz megyek hozzá. De nekem nem tetszenek. Ezért nem is jöttem össze olyannal. Akkor miért gondolják úgy, hogy akkor is kívánatosnak kell tartanom?
Szóval akárhogy néz ki, kívánnom KELL?
De hát ezt nem lehet befolyásolni.
De fordítva is: ha egy férfi összejön egy csinos, nőies, hosszú hajú, vékony nővel, aki meghízik, levágatja a haját, otthoni macinacis lesz, és így már nincs meg a vonzalom (nem a szeretetről beszélek), akkor is miért a férfi a hibás, hogy nem tetszik neki a nő?
21!
Azert nem mindegy, hogy egy eleve tetovalt embert szerettel meg es tartottal szexualisan vonzonak, vagy megismertel, megszerettel valakit aki most hopp, kitalalja hogy tetkos lesz. Ez a kulombseg.
19-es, nekem nem tetszenek a kifejezetten sovány pasik. Nagyon nem tetszenek. A férjem, mikor megismertem, kifejezetten sovány volt. Beleszerettem és olyan vonzónak találtam, soványság ide, vagy oda, hogy csak úgy evett érte a fene.
Hoppsz, akkor most mi van?
Ezért mondom, hogy lehet itt mindenki saját véleményét, hozzáállását, érzéseit megpróbálni ráhúzni a másikra, nem feltétlenül egyformán érez ezekkel a dolgokkal kapcsolatban mindenki.
Azért viccesek a válaszok!
Természetesen a szerelem átcsap szeretetbe..
DE NEM 1 HÓNAP VAGY 1-2 ÉV UTÁN!!!
Ha 10-15 év után mackósodik el valaki, hát istenem, tegye... de ne rögtön azután, h felhúztam az ujjára a gyűrűt!
Első vagyok. 25 éve vagyunk együtt. Megismerkedésünktől a párom 20kilót szedett fel, én 10-et. Így is imádom minden porcikáját, és kívánom is nagyon.
Ez tudod azért lehet, mert már eleve nem akülsőségek alapján választottam párt. Aki a külsőségek alapján választ, azt tényleg mellbe vágják a változások.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mondjuk nő esetében a 30 kiló hízás nem sok, mert az. Nagyon is. Viszont a párjànak sem kellett volna megvárni, amíg idáig jutnak.
24!
Akkor mégegyszer: ha ugy szeretted meg, hogy sovány, az nem ugyanaz, mintha telt lett volna es most lefogyna. Nem igaz, hogy olyan nehéz megérteni.....
27-es, akkora hülyeséget írtál, bocsi! :D Tehát: ha soványan szeretem meg, akkor evidens, hogy kívánom, de ha nem soványan szeretem meg, utána lefogy, az a természetes, ha nem kívánom. Ez több sebből vérző logika. :)
De mindegy, amúgy is mellélőttél, mert az előző barátom meg nagydarab volt, mikor megismertem, utána meg jó adag stressz és egy kicsit jobban elhúzódó betegség hatására jócskán lefogyott.... éééés... ugyanúgy szerettem és kívántam akkor is. Ennyi.
Értsd már meg, hogy nem mindenkinél ezen múlik, hogy kívánja-e a párját!
Áh, mindegy! Hagyjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!