Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most komoly, hogy a házastársa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komoly, hogy a házastársat minden körülmények között kívánni kell?

Figyelt kérdés

A kérdésem apropóját egy tegnapi kérdés adta.

Röviden annyi, hogy a nő 90 kiló volt, nem kívánta a férje. Fogyott 30-at, és a pasi odavan érte, tök boldog mindenki.

A legtöbb válaszoló letetűzte az ilyen férfit, hogy el kell hagyni, mert mi az, hogy nem kívánta a nőt 90 kilósan.

Már kezdem magam szemétnek érezni, mert ha pl az én férjem szedne fel 30 kilót, biztos nem kívánnám. Ha a mackós/elhízott pasik jönnének be nekem, olyanhoz megyek hozzá. De nekem nem tetszenek. Ezért nem is jöttem össze olyannal. Akkor miért gondolják úgy, hogy akkor is kívánatosnak kell tartanom?

Szóval akárhogy néz ki, kívánnom KELL?

De hát ezt nem lehet befolyásolni.

De fordítva is: ha egy férfi összejön egy csinos, nőies, hosszú hajú, vékony nővel, aki meghízik, levágatja a haját, otthoni macinacis lesz, és így már nincs meg a vonzalom (nem a szeretetről beszélek), akkor is miért a férfi a hibás, hogy nem tetszik neki a nő?

2013. okt. 25. 08:12
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
66%

Első, valamit ne felejts el. A férfi a szemével lesz szerelmes, a nő a fülével. Tehát egy férfiembernek sokkal fontosabb, hogy néz ki az asszonya. Ez persze nem azt jelenti, hogy ő elhagyhatja magát, de "megemberesedhet".

Egy asszony is felszedhet valamennyit, amolyan "megállapodott, érett szépség" lehet belőle, de harminc kiló igencsak lelohasztja a libidót. Leglábbis így, 55-höz közel, biztosan nem (vagy nem ennyire) kívánnám a feleségemet.

2013. okt. 26. 16:09
 32/34 anonim ***** válasza:

Ha v.kit igazán szeretsz, akkor is szereted, ha - ebben az esetben - meghízott.

Ha téged zavar a külseje, megmondhatod normális, emberi hangon, de ott sajnos előrébb van a külső, mint a belső, és érdemes volna felülvizsgálni önmagad.

Én 5 évig voltam együtt a mára már volt barátommal; hol felszedett, hol leadott, de ez egyáltalán nem befolyásolta a kapcsolatunkat.

2013. okt. 26. 18:41
 33/34 anonim ***** válasza:

Kedves Miquel!

Hol van az megírva, hogy a férfi a szemével lesz szerelmes? A nő meg a fülével?

Mivel nem lehetünk egyformák, engedd meg nekem, hogy ezt hülye általánosításnak tartsam.

Ha a fülemmel lettem volna szerelmes, hát tuti, hogy nem a mostani férjembe akadok bele.

Továbbra is vallom, hogy az igazi szerelem átlép a külsőségeken. Én a páromat most pont olya lenyűgözőnek tartom, mint 25 évvel ezelőtt.

Ő is szeret engem, pedig pár kiló nálam is felszaladt.

Mindamellett tiszteletben tartom a te véleményedet is.

Továbbra is első voltam.

2013. okt. 26. 20:30
 34/34 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha valaki szeret valakit, akkor törekszik arra, hogy tetsszen neki, meg, persze, önmagának is, hiszen egy kapcsolatban a másik megbecsülése mellett ez is fontos. Ha nem egészségügyi problémák, vagy az életkor előrehaladása miatt bekövetkező változásokról van szó, akkor fontos az, hogy a belső értékek mellett a külső is vonzó legyen, hiszen nem baráti, hanem házastársi kapcsolatról van szó.
2013. nov. 14. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!