Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen körülmények között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen körülmények között besegítenétek a ház körül?

Figyelt kérdés
A párom és én is dolgozunk plusz otthon még vannak állatok is (sertés, bika, csirke, kacsa). Anyósom szólt, hogy nyugodtan adhatok én is enni az állatoknak amikor a párom nincs itthon. A párom akarta az állatokat és nem én. Ti mit tennétek?
2014. ápr. 23. 14:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
94%

Nekünk is vannak állataink,és mi is dolgozunk!Ugyan úgy a férjem vette az állatokat,de mivel házasságban élünk,ezért nincs olyan,hogy enyém meg tiéd,hanem közös.

Szóval én igen is megetetem az állatokat,szóval besegítek.

Ki ahogy ráér úgy csinál meg mindent!

Te kedves kérdező pedig tedd ugyanezt,mert ha néha napján öntesz egy kis vizet,meg adsz egy kis kaját az állatnak,még nem fog leeseni az újjadról a karika gyűrű.

Gondolom a kedves mama is ezért szólt rád.

2014. ápr. 23. 14:47
 12/33 meme23 ***** válasza:
87%
Kérdező privátban azt írtad idióta vagyok!!! Téged minősít!!!
2014. ápr. 23. 14:48
 13/33 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk alapvetően a férjem feladata. De ha mondjuk reggel beül a traktorba és este jön haza, akkor megetetem őket. Bár én itthon vagyok a gyerekekkel és mezőgazdaságból élünk. Ebből eszünk, nyaralunk, adunk meg lehetőségeket a gyerekeinknek, tehát hülye lennék nem megtenni :)
2014. ápr. 23. 14:48
 14/33 anonim ***** válasza:
10%

Én nem segítenék be, főleg, ha a kérdező nem akart állatot. Akkor most miért neki kelljen még ezzel is foglalkoznia?

Mindketten dolgoznak, a kérdező gondolom munka után főz, meg rendben tartja a házat, nehogy már az állatokat is ő lássa el.

Egyébként biztos szereti a sült kacsacombot, de a kacsa sem repül be magától a tepsibe, feltételezem, hogy az húsból készülő kaja elkészítése is a kérdező feladata.

Ha a párja állatot akar, gondozza, az ételt meg elkészíti belőle a kérdező.

2014. ápr. 23. 14:49
 15/33 meme23 ***** válasza:
86%
Kérdező nagyon agresszív, sértő privátokat küld!!!
2014. ápr. 23. 14:50
 16/33 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom senki nem várja a kérdezőtől, hogy kizárólag az ő feladata legyen. Viszont néha miért ne tehetnél?
2014. ápr. 23. 14:53
 17/33 anonim ***** válasza:
12%

Meme ne írj hülyeségeket!

Én sem adnék a bikáknak enni. Egy ilyen állat több mázsa.

18/33 anonim ***** válasza:
20%
-l
 19/33 anonim ***** válasza:
71%
43 százalékos, nem meglovagolnia kell, hanem kaját önteni neki :-)
2014. ápr. 23. 14:55
 20/33 anonim ***** válasza:
62%

Miért nem teszed fel szó szerint őket, akkor lehet abbahagyja.

Ha amúgy a háztartás a te feladatod munka után, plusz nem akartad az állatokat, akkor miért kellene még ezt is neked magadra venni? Igaza van a nem tudom hányasnak, ha az állatkák végül a te munkádnak köszönhetően kerülnek evésre alkalmas állapotba, akkor miért kellene még a kinti munkát is neked végezni?

Amúgy, ha nem éltek együt, akkor miért szólogat be anyós? Neki nem mindegy, ti hogy végzitek el a saját feladataitokat? Hogy jött ez elő?

Egyébként neked kell tudnod, mi az igazságos, mennyit dolgozik az egyik, mennyit a másik fél...

Párod mit mond ezzel kapcsolatban?

2014. ápr. 23. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!