Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meghülyítik a feleségemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghülyítik a feleségemet?

Figyelt kérdés
Most derült ki számomra, hogy két hónapja jehovások járnak hozzá! (Otthonról dolgozik, míg én munkahelyről.) Mi a fenét csináljak, nem jöhetek el munkából, hogy kidobjam őket! Hogyan lehet hatni rá, mielőtt kitalálná, hogy beáll hozzájuk?

2014. ápr. 14. 15:08
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:

Azt még mindig nem tudtad leírni, miért ez a nagy gyűlölködés. Egyébként te "leminősítetted" Jézust, ugyanis azt írtad, hogy "Isten eltűr titeket az aratásig, aztán mentek a tűzre amiért Jézust káromoltátok". Ha Jézus az Isten, akkor nem értem miért beszéltél külön róla és az Atyáról, de mindegy is.

Érvet továbbra sem tudsz felhozni, csak köpködni. Ha már itt tartunk, leírnád milyen vallású vagy? Nagyon érdekelne, te melyik valláshoz tartozol? Ahol gyerekeket molesztálnak, pénzért temetnek, háborúkat áldanak és belefolynak a politikába?

2014. júl. 21. 12:22
 62/67 anonim ***** válasza:

Jézusról és Istenről én beszélhetek külön külön is és egyszerre is, mert én hiszek a Szentháromságban, te viszont nem. Megtehetem hiszen értem a Szentháromság csodálatos egységét, és nem teszem nevetségessé az Istenemet, nem bújtatom Jézust angyal jelmezbe, hogy leminősítsem Isten mivoltát. Nyilván ez tudatos motívuma a szektátoknak, hogy Jézus szerepe, hatalma és jelentősége kisebb mértékűnek tűnjön. Azon sem lepődnék meg, ha az őrtorony vezetősége cionista támogatáshoz jutna időközönként. Mondhatnánk úgy is, hogy a Sátán közel került a tűzhöz és Jézus születési helyétől kezdett el terjeszkedni. Sokszor mondják, hogy Izrael egy gócpont, és hogy majd ott a szent földön lesz a végső összecsapás a Sátán és Jézus Krisztus között, amikor is végleg eltakarítja a francba.

A Sátán tipikus módszere, hogy nem szemtől szembe támadja Krisztus egyházát, hanem finoman lavírozva és óvatosan bomlasztva azt. A jehovisták szektája egy tipikus példája a sátáni működésnek a világban. A szélsőséges zsidóság (nem a hithű békeszerető zsidók!!!) a kemény mag, a tiszta agresszió és a tiszta megnyilvánulása a Sátán támadásának. A különböző kereszténységet kiforgató szekták, mint a JT. pedig a Sátán finom eszközei, a lassú kár okozás módszere. Szépen lassan leépítik Jézus Krisztus jelentőségét és Isten voltát, hogy a farizeusok által is kijelentett hazugságot terjesszék, hogy Jézus nem Isten. Először csak a szentháromságot tagadják, majd Jézusból angyalt csinálnak, és szépen lassan a végére Jézus csak ember lesz, míg legvégül már mesehőst faragnak belőle.

A JT. egy köztes állomás a Sátán tervében, meg kell hagyni jól csinálja, de hát a Biblia is kijelenti róla, hogy nem hülye, sőt ismeri az írást nagyon is pontosan. A JT. is ismerik az írást, a farizeusok is ismerik az írást, csak az a baj, hogy nem arra és nem úgy használják amire való. Kiforgatva és érzelmek nélkül eszközként használják és meghamisítják, bemocskolják.

Nem köpködök, a tényeket közlöm, az emberek befolyásolásához nem én kellek, tiértetek hozzá, és ti művelitek. Én senkit nem akarok megtéríteni, nem én gyűjtöm magam köré a hiszékeny áldozatokat és nem én hamisítom a Bibliát, és nem én szervezkedem Isten ellen.

Ha az ember mélyen a szívébe néz érzi, hogy mi a helyes és mi Istennek tetsző, és ez nem a JT. szekta tanítása és működése, az csupán egy lassú méreg az Isten egyházának vérében, vagy mondhatnám úgy is, hogy a jehovista szekta egy rosszindulatú daganat és nem több.

2014. júl. 21. 13:23
 63/67 anonim ***** válasza:

A szentháromság nem bibliai tanítás.

De megpróbálom érthetőbben megfogalmazni: Milyen vallású vagy?

2014. júl. 21. 14:10
 64/67 anonim ***** válasza:

Ne fogalmazz meg nekem semmit. A jehovák meg nem a Bibliából idéznek, nem is ismerik azt, szóval hagyjuk már ezt a dolgot, hogy a Szentháromság honnan van meg hogy benne van e a Bibliában.

Engem meg ne próbálj térítgetni mert Istentől nem téríthetsz el, hozzá pedig nem a jehovista szektán át vezet az út, nem kell nekem utat mutatni hozzá, ismerem azt!

Milyen vallású vagyok? Nem fogok intézményt megnevezni, ha erre fájna a fogad!

Nem követem a földi intézményesített egyházak szabályait, hiszen Isten országa sem ezen a földön van, nem itt kell keresni.

Nincs szükségem közvetítőre Istenhez!

Hiszen tudom jól, hogy:

"Isten országa Bennetek van!

Nem kőből és fából épült házakban.

Hasítsd szét a fát, és ott leszek.

Emeld fel a követ, és megtalálsz."

"Ne építsetek az én atyámnak templomokat,

mert az én atyám temploma a Világ.

Egy mező a csillagos ég alatt. Egy Hold-sütötte tengerpart. Egy liget. Vagy egy barlang"

"ne térdelj le! Ne térdelj le Atyád előtt! Ő olyan, mint az Égi Apád! És ne kulcsold össze a kezed!

Ég felé nyújtott, nyitott tenyérrel imádkozz!"

Isten sosem hagyott el bennünket. Az ember nem bűnösként születik, és nem kell, hogy szégyellje magát Isten előtt. isten szereti az embert, és szeretet remél az embertől. A legnagyobb ajándék amit Istennek adhatunk az a szeretet, és nem égő áldozatok, nem épületek, nem mások megtérítése, és nem egy könyv imádata. Az igaz Biblia a szívünkben/lelkünkben van és nem papíron!

Ha éjszaka hanyatt fekszem a réten és nézem a csillagokat és beszívom a levegőt, hálát adok Istennek az életért és a sok szépségért és jóért amit ad, és meditálva érzem magamban a Szentháromság Isten jelenlétét, akkor máris sokkal közelebb vagyok Istenhez mint akármilyen Őrtorony birka!

Nekem ne parancsoljon földi ember Isten ügyében! Boldogasszony Anyánk már évezredek óta kíséri utunkat és közben jár értünk fiánál. Múltunk van jelenünk és jövőnk, célunk van, és nem kell, hogy irányítsanak földi múló hatalmak és emberek!

Irányítson Isten, aki jelen van a szélben, a napsütésben, az esőben, a holdfényben, a csillagokban, a patak vízében és minden élő és élettelenben ami körülvesz!

A világ nem más mint egy könnycsepp, melyet Isten hullatott a boldogságtól mikor megteremtette a világot és bele az embert.

A szektátok Istenellenes és mulandó!

2014. júl. 21. 14:51
 65/67 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdés szempontjából lényegtelen, ki milyen vallású. A tényeken nem változtat. Az iszlám, katolikus,... vallások, amik összehasonlításuk alapján majdnem mindenben egyeznek. A Jehova tanuk és más hasonló társaságba befelé forduló szervezet egy szekta. A szekták tagjai szellemileg befolyásolható vagy akár sérült emberek.

Google-zünk kicsit. Mi van az igazi, eredeti Bibliával, ami tartalma megegyezik az iszláméval? Azért, mert nem tudtok egy szöveget, könyvet értelmezni, több ezer embert vezettek félre. Ha még csak a félre vezetés lenne a cél, de befolyásoljáktok az emberek szabad akaratát és a tanításotok félelem keltésre alkalmazzátok.

2014. júl. 21. 15:47
 66/67 anonim ***** válasza:
Pontosan.
2014. júl. 21. 16:08
 67/67 anonim ***** válasza:
Na a hétvégén minket is megtaláltak, pont akkor csöngettek amikor a gyerek épp elaludt egy 3 órás ordítós hiszti után (egyszerre több foga jön). Hát nem zárták a szívembe magukat, nagy valószínűséggel nem fognak többet visszajönni:)
2014. júl. 21. 16:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!