Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meghülyítik a feleségemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghülyítik a feleségemet?

Figyelt kérdés
Most derült ki számomra, hogy két hónapja jehovások járnak hozzá! (Otthonról dolgozik, míg én munkahelyről.) Mi a fenét csináljak, nem jöhetek el munkából, hogy kidobjam őket! Hogyan lehet hatni rá, mielőtt kitalálná, hogy beáll hozzájuk?

2014. ápr. 14. 15:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
9%
Az a baj, hogy ha már csak egyszer is jó fej volt velük, mert öreg nyannyerok, és nem küldte el őket a halál f@**#ra, akkor már elég rendesen oda tudnak szokni. Ez nem jelenti azt, hogy a nejedet is érdekli a dolog, csak nem volt eléggé határozott, hogy kopjanak le, én pl. így jártam és elég nehéz volt levakarni őket. Még rendőrökkel is megfenyegettem őket. Beszélj vele is erről.
2014. jún. 21. 07:19
 42/67 anonim ***** válasza:
70%

A Jehovák, "lassú víz partot mos" elven működnek!

Ha nem vagy erélyes a legelején, akkor az állandó duruzsolásukkal "átmossák az agyát".

Az egyik ismerősöméknél is ez történt, de ott a házaspárt sikerült "megtéríteniük".

Azóta nem tartják pl. a karácsonyt.

Van négy gyerekük, akiknek nehéz beadni, hogy amíg az összes rokongyerek és osztálytárs ünnepel és kap egy rakat ajándékot, addig őnekik megmagyarázzák, hogy milyen "hülyeség" a karácsony!!

2014. jún. 21. 09:08
 43/67 anonim ***** válasza:
költözzetek el, és változtassd meg a nejed mobil számát.
2014. júl. 17. 14:53
 44/67 anonim ***** válasza:

Történt valami azóta?

Azt el is felejtettem írni,hogy egy jó barátunk szüleiél is kopogtattak a jehovák, az asszony agya mosva lett, elváltak, az anyuka azóta is jehova. A barátunk már felnőtt, már nem lakott otthon,de viszont a huga még otthon lakik, szegény gyerek, nincs karácsonya,se agya.

2014. júl. 17. 15:01
 45/67 anonim ***** válasza:
Drasztikus lépéseket kell tenned, mert ezek rátelepszenek a feleségedre és beviszik az erdőbe, aztán várhatod, hogy valaha is kikeveredik onnét. Egyébként valami nagyon hiányozhat neki, ha ezek ki tudták mosni az agyát, tegyél valamit érte, hogy ne legyen szüksége ezekre a szemetekre!
2014. júl. 17. 15:28
 46/67 anonim ***** válasza:

Érdemes minél több valós infót begyűjteni ellenük:

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=MHNCaxQ2kZw

[link]

Remélem ez is segít a legyőzésükben...

2014. júl. 17. 15:34
 47/67 anonim ***** válasza:
Innen is meríthetsz ihletet. Nekem anyukám csatlakozott hozzájuk.
2014. júl. 17. 15:59
 48/67 anonim ***** válasza:
2014. júl. 17. 15:59
 49/67 A kérdező kommentje:
Egy darabig nem jöttek, már azt hittem, lekoptak, de újrakezdték. Bedobtak valami szórólapot a honlapjukról, feleségem azt olvasgatja. Ha beszélni próbálok vele, eltereli a szót, vagy közli, hogy "ő még nem tud eleget, így nem áll le velem vitatkozni, beszéljek XY-ékkal, és minden kérdésemre választ kapok". Mint valami gép. Kétségbe vagyok esve.
2014. júl. 17. 17:04
 50/67 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Kérdező!

"Ha beszélni próbálok vele, eltereli a szót, vagy közli, hogy "ő még nem tud eleget, így nem áll le velem vitatkozni, beszéljek XY-ékkal, és minden kérdésemre választ kapok"

Akkor mond neki azt hogy azt beszéljétek át amit már tud.

S olyan nincs hogy nem tud semmit hiszen akkor minek "tanul"?

2014. júl. 17. 22:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!