Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghülyítik a feleségemet?
Nem vonom kétségbe, csak kijavítalak.
Öregek nincsenek, csak vének, akik nem jönnek sehová, ugyanis mindegyiknek van saját otthona.
"minden alkalommal 2-3 hétre jönnek, ez alatt a híveknél "vendégeskednek" 2-3 napig."
Ha 2-3 hétre jönnek, akkor hogy vendégeskednek 2-3 napig? További két hetet hol töltenek? Egyébként akikre te gondolsz, az utazó felvigyázó és egyedül van, vagy a feleségével, ha van neki. Nos, nekik nincs otthonuk és egy gyülekezethez 6 napra jönnek, fél évben egyszer. Te bevállalnád, hogy nincs semmid és jársz mindig máshová erősíteni a gyülekezetet fizetés nélkül?
írtam, hogy nem tudom, mi a pontos megnevezés.
Amúgy ennyire nem tudsz értelmezni, vagy csak kötekedsz? Azt írtam, a híveKnél, vagyis többnél. 2-3 napot egyiknél, megint ennyit másiknál, harmadiknál...
Nem kell engem javítgatni, igazán nem a megnevezés a lényeg, hanem hogy egy sunyi, lehúzós banda, és a kérdező igen is csapjon az asztalra. Enny. Pont. Befejeztem a Veled való kontaktot.
A 10-es kedves segítő válasza és módszere tetszik a legjobban.
Férjjel együtt meghallgatni őket és kellő intrikával vitatkozni.
Közben kiderülhet mivel fogják meg a feleséget és meg lehet adni, otthon, odafigyeléssel, azt ami hiányzik.
(Ha van affinitás érdemes olvasgatni a nagy világvallásokról írt összefoglaló könyveket, le van írva a buddhizmustól a krishnáig minden röviden érthetően,
kiderül belőle, mi a baj a szektákkal!
"Azt írtam, a híveKnél, vagyis többnél. 2-3 napot egyiknél, megint ennyit másiknál, harmadiknál... "
Pedig én úgy tudom, hogy nem így van. Hanem hogy egy hétre jönnek.
"Te bevállalnád, hogy nincs semmid és jársz mindig máshová erősíteni a gyülekezetet fizetés nélkül?"
Na, erre kíváncsi lennék melyik fikázó vállalná be.
hogy ki, mit vállal be, az egy teljesen más kérdés. Van, aki bevállalja a gennyes sebek ápolását, a haldolók gondozását, van, aki utazgat, erősití a közösséget kosztért kvártélyért.
Szerintem megerősítő lehet egy közösségbe tartozni, ha valakinek igénye van rá, vagy az élete válságba jutott, akkor különösen fogékony a hívó szavakra.
Lehet, hogy ettől a nej boldogabb lenne, mégha tönkre is megy a házassága.
Az én első és utolsó beszélgetésem a jehovásokkal megtorpant, amikor visszakérdeztem, hogy a szinpotikus evangéliumokról beszél, vagy Jánoséról Aztán belementünk a témába, előkerült egy Biblia is, Júdásnál, Jézus testvérénél tartottam, amikor elmenekültek. Azóta sem láttam őket.
Törődj többet a feleségeddel,mutasd meg neki,hogy mennyire fontos neked!Ezért vegyél ki szabad napot vagy egy szabad hetet és csináljatok közös programokat pontosan akkor,mikor ezek a bolondok jönnének.A feleséged biztos téged fog választani és nem a szektásokat.A lényeg,hogy foglalkozz vele,hallgasd meg mit szeretne,beszélgessetek!Egy nő érzelmileg befolyásolható a leginkább.Ha nem számíthat rád,másoknál,akár egy szektánál keres biztos érzelmi hátteret.
Én is nő vagyok,nálam is jártak,de elküldtem őket hiszen nem vagyok vallásos és érzelmileg számíthatok a páromra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!