Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meghülyítik a feleségemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghülyítik a feleségemet?

Figyelt kérdés
Most derült ki számomra, hogy két hónapja jehovások járnak hozzá! (Otthonról dolgozik, míg én munkahelyről.) Mi a fenét csináljak, nem jöhetek el munkából, hogy kidobjam őket! Hogyan lehet hatni rá, mielőtt kitalálná, hogy beáll hozzájuk?

2014. ápr. 14. 15:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám is majd két hónapig jártak, míg gyeden voltam otthon. (már elég régen volt). Unatkoztam így elbeszélgettem velük, de nemhogy nem tudtak megtéríteni, hanem majdhogynem ők inogtak meg a hitükben. Mindenesetre jól elbeszélgettünk a vallásukról, házasságról, szüzességről, válásról stb. Kicsit megismertem az ő életüket, világnézetüket de nem lettem Jehova tanúja..
2014. ápr. 14. 16:44
 12/67 anonim ***** válasza:
97%

Nagyon kitartóak. Van egy itt élő izraeli barátom, erősen vallásos (zsidó vallású, tart is mindent). Őt fél éve rendszeresen próbálják megtéríteni, pedig már mondta szépen, csúnyán, sőt, agresszívan is, hogy köszöni, ő zsidó hitben nőtt fel és szeretné is megtartani, nem szándékozik váltani.

Ráadásul orvosira jár, vizsgaidőszakban marhára örül neki, hogy naponta kétszer felcsengetnek hozzá.

Mondta, hogy nincs ötlete mit csináljon, fizikai erőszakot nem akar alkalmazni, de a "leordítom a hajukat" elzavarás semmit sem ér.

2014. ápr. 14. 16:49
 13/67 anonim ***** válasza:
96%

nagyon gyorsan lépned kell!!! anyósomat akkor találták be, mikor terhes volt a 2. gyerekével, 20 éve, akkor kezdtek el járni hozzá. Először ő is elzavarta őket, de csak mentek, csak mentek, és behálózták. Ma már a 10ezreseket hordja nekik, a gyerekeinek meg nem jut karácsonykor szaloncukorra. A kislányt (9 éves) mai napig hordja magával. Otthon semmit nem csinál, mert ahogy hazaér a munkából megy vagy gyülekezetbe vagy prédikálni.

Ha jót akarsz, először a feleséged teszed helyre, majd nagyon csúnyán elküldöd őket, mikor legközelebb odamennek, hogy a feleséged is szégyellje magát előttük, és kerülje őket. Ha nem használ, lehet közölni, hogy vagy elcuccolsz, vagy befejezi ezt a baromságot.

2014. ápr. 14. 18:06
 14/67 anonim ***** válasza:
23%
Nem fogjátok elhinni de igaz,én egy evangélikus pappal jártam így! Idejárt hozzánk,én meg udvarias ember lévén elbeszélgettem vele! azt állította,hogy ő keresztelte meg a barátomat és mindenáron meg akarta keresztelni az újszülött fiunkat! Sőt! Össze akart minket adni templomban úgy,hogy nem is voltunk házasok és mint később kiderült a barátom se evangélikusnak lett megkeresztelve,csak ezt akkor még nem tudtuk,csak később kérdeztük meg a keresztmamáját!Én meg ugye alapból katolikus vagyok! De csak nem adta fel,jött és jött! Akkor telt be a pohár amikor szegény édesanyám magából kikelve hívott fel telefonon,hogy kiderítette ez a pap,hogy édesapám súlyos betegen hol fekszik a kórházban és hozzá is bement!Persze ők se voltak evangélikusok,sőt hívők se és anya mikor meglátta a papot apám betegágyánál sokkot kapott!Szóval nem csak a szektákkal kell ám vigyázni!
2014. ápr. 14. 18:36
 15/67 anonim ***** válasza:
21%
A főnöke nem veszi észre h munka helyett Jehovával foglalkozik? Ha megteheted anyagilag akkor kérj meg egy "jó meggyőző képességgel rendelkező" úriembert, hogy figyelje őket pár napig és ha bejönnek az utcába, akkor győzze meg őket, hogy közelébe se jöjjenek többet a házadnak. Másik megoldás, ha tudod mikor mennek, menj haza és hívd ki a rendőrséget magánlaksértés miatt ill. kérj távolságtartási végzést. Végső esetben köpd be a főnöknél a feleséged,h nem a melóval foglalkozik, vedd rá,h be kelljen járnia.
2014. ápr. 14. 20:43
 16/67 anonim ***** válasza:
31%
Jehova tanui... Kiben hisz a feleseged? tan atallna hozzajuk??? 1 napig maradj otthon dobd ki oket a francba... jajj istenem.. szekta ez te szekta... Inkabb legyen muszlim az szep vallas... de a jehovasok........... 1000x jobb a muszlim... ulj le vele es beszeljetek meg hogy miert nem jo a jehova.... vagy valami rokon aki raer neha????
2014. ápr. 14. 21:01
 17/67 anonim ***** válasza:
59%

Állj a talpodra ember mert asszony nélkül maradsz és lehet még ennél rosszabb is.

Menj el a királyság terembe és kérd meg a véneket vagy kerületi felvigyázokat,hogy töröljék a címedet a kártyájukról és többet ne zavarjanak. És beszélj az asszonnyodal,hogy ha nem akar lélek nélkül maradni akkor szakítsa meg velük a kapcsolatot. Dobj ki minden Őrtorony folyóiratot a lakásodbol mert méreg az és lelkekre vadászik.

Légy éber mert gondok vannak a hazad táján és nem is kicsik.

Isten óvjon!

2014. ápr. 15. 08:09
 18/67 anonim ***** válasza:
96%

Vidiripi

Igen először is azt kellen kiderítened hogy miért érdekli a feleségedet.

S amikor meg van az oka akkor azt megoszthatnád velünk is. Akkor talán többet tudnánk segíteni. Tehát mindenképpen beszélgess el a feleségeddel!

2014. ápr. 16. 18:21
 19/67 anonim válasza:
8%
Azzal egyetértek, hogy gondok vannak a házasságodban. Egyik jele, hogy nem beszélgethet azzal akivel akar, jelen esetben ugye a tanúkkal. A másik, hogy nem lehet olyan vallású, amilyen akar (hozzátenném, hogy úgy tudom, hogy a tanúkhoz nem lehet csak úgy beállni). Aztán írod, hogy ki akarod dobni őket. Ebből nekem az jön le, hogy erőszakos ember vagy és sakkba tartod a feleségedet is. Mit tehetsz? Változz meg.
2014. ápr. 23. 10:45
 20/67 anonim ***** válasza:
17%

Nos, mivel látom hogy sokan csak a maguk kreált hülyeségeket írják, ideje tiszta vizet önteni a pohárba.

"Állj a talpodra ember mert asszony nélkül maradsz "

Mielőtt írsz, tájékozódj kérlek. A tanúk ugyanis nem válhatnak el, csak egy esetben, amit a Biblia ír: házasságtörés esetén. Tehát, ha a feleséged tanú lesz, nem maradsz asszony nélkül, kivéve ha megcsalod, meg esetleg bántalmazod, akkor ugyanis külön költözhet.

"szekta ez te szekta"

Kérlek nézz utána a szó jelentésének, azután írj csak.

" hívd ki a rendőrséget magánlaksértés miatt ill. kérj távolságtartási végzést.Végső esetben köpd be a főnöknél a feleséged,h nem a melóval foglalkozik, vedd rá,h be kelljen járnia."

Sajnálom a feleséged, ha házas vagy. Azért az kemény, hogy képes lennél így kiszúrni vele. Gratulálok. Magánlaksértés miatt nem hívhatja ki a rendőrséget, ugyanis a hölgy beengedte őket, a másik meg, hogy a prédikálómunkát a törvény megengedi.

" Ma már a 10ezreseket hordja nekik, "

Kérlek ne hazudj, mert nem szép dolog. Ugyanis Jehova Tanúinál nincs adófizetés, mint egyeseknél. Önkéntes adományok vannak, aki akar ad, aki nem, az nem. Ráadásul senki sem nézi ki mikor és mennyit dob be, teljesen diszkréten működik az egész.

"Amikor leültök, és elkezdenek beszélni, akkor meg ne indulatosan, de ne érts egyet velük, és cáfold meg a hülyeségeket."

De csak Biblia alapján. Erre azért kíváncsi lennék, hogy mit tudnál megcáfolni Biblia alapján.

"mielőtt kitalálná, hogy beáll hozzájuk?"

Nem lehet csak úgy beállni. Itt nem az a lényeg, mint a legtöbb helyen, hogy minél több tag legyen, és fizesse az adót. Tanú csak az lehet, aki tisztában van a Biblia tanításaival és aszerint is él.

2014. ápr. 23. 10:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!