Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meghülyítik a feleségemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghülyítik a feleségemet?

Figyelt kérdés
Most derült ki számomra, hogy két hónapja jehovások járnak hozzá! (Otthonról dolgozik, míg én munkahelyről.) Mi a fenét csináljak, nem jöhetek el munkából, hogy kidobjam őket! Hogyan lehet hatni rá, mielőtt kitalálná, hogy beáll hozzájuk?

2014. ápr. 14. 15:08
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
82%

"" Ma már a 10ezreseket hordja nekik, "

Kérlek ne hazudj, mert nem szép dolog. Ugyanis Jehova Tanúinál nincs adófizetés, mint egyeseknél. Önkéntes adományok vannak, aki akar ad, aki nem, az nem. Ráadásul senki sem nézi ki mikor és mennyit dob be, teljesen diszkréten működik az egész. "

Ne mondd, hogy hazudok. Igen, önkéntes, senki sem mondta, hogy kötelező. De mivel ő akarja, viszi is. Az meg mellékes, hogy a 3 gyereknek, akik nem tanúk (és a férj sem), nem jut karácsonyi ajándékra, szaloncukorra. Otthon nincs takarítva, főzve, mert prédikálni, meg gyülekezetbe jár. Mert az a legfontosabb.

Nem vesznek be akárkit??? Ja, csak puszta törődésből járnak a nyakára, nem azért, mert meg akarják téríteni, mi?

Erősen gyanítom, hogy egy vagy közülük. De akkor kérlek magyarázd már meg, hogy MIÉRT kell olyan emberekhez járni, tönkretenni a családi életét, akiknél ELLENÁLLÁS fogad????

2014. ápr. 23. 11:26
 22/67 anonim ***** válasza:
72%

Ha a feleséged alámerítkezik akkor a házasságodat lehúzhatod a klotyón.

Hidd el ezt nekem!

Beszélgess el a nejeddel és azt ajánlom,hogy látogass el a Királyság terembe és kérd,hogy töröljék a címedet.

Nem egyszerű eset amiben benne vagy mert ha netán nem tudod ezt megállítani akkor a családod meg fog oszlani és a következő éveid "pokollá" válnak...

Ez a valóság!

2014. ápr. 23. 11:28
 23/67 anonim ***** válasza:
64%

Vidiripi

Nos akkor nálad is ideje tiszta vizet önteni a pohárba 20. válaszoló!

"Kérlek ne hazudj, mert nem szép dolog. Ugyanis Jehova Tanúinál nincs adófizetés, mint egyeseknél. Önkéntes adományok vannak, aki akar ad, aki nem, az nem. Ráadásul senki sem nézi ki mikor és mennyit dob be, teljesen diszkréten működik az egész."

Az állítás szerint a kommentelő anyósáról van szó és azt írja hogy odahordja a pénzt nem azt írja hogy fizetnie kell. Tehát nem azért fizet mert kell. Szóval miért beszélsz hazugságról mikor szó sem volt arról hogy adót fizetne.

"Itt nem az a lényeg, mint a legtöbb helyen, hogy minél több tag legyen, és fizesse az adót."

A hit gyülekezeten kívül hol van még adó fizetés? Felsorolnád?

2014. ápr. 23. 17:27
 24/67 anonim ***** válasza:
91%

23as köszi az alátámasztást :)

annyiban igaza van, hogy a katolikusoknál ha összeházasodnak, akkor kell fizetni egyházadót, de ha nem fizeted, akkor se töténik semmi...

2014. ápr. 23. 17:35
 25/67 anonim ***** válasza:
62%
Elnézést akkor, úgy értettem arra célzol, hogy kötelező. Egyébként külhoni magyar vagyok, itt van római, görög, református és ortodox vallás is. Itt úgy működik, hogy a pap közölte, aki nem fizeti az adót, az nem lesz eltemetve. Illetve, ha nem fizeted az adót, össze sem adnak, csak ha visszamenőleg befizeted. Az van az egyik helyen. Aztán a következő: minden misén körbeadnak egy "tálat" és mindenkinek bele kell tenni pénzt. A köv variáció az, hogy mindenki személyesen adakozik, a pap írja és a köv. istentiszteleten felolvassa, hogy ki mennyit adott. Ezért gondoltam, hogy az anyaországban is így van, mert végül is ugyanazok a vallások vannak.
2014. ápr. 24. 16:14
 26/67 anonim ***** válasza:
15%

"Otthon nincs takarítva, főzve, mert prédikálni, meg gyülekezetbe jár. "

Ezt meg megint sántít nekem. Akkor mit esznek? Illetve a tanúknál rengetegszer meg van említve a tisztaság, hogy házat, autót, ruhát tisztán kell tartani.

2014. ápr. 24. 16:17
 27/67 anonim ***** válasza:
78%
Én úgy tudom, a test a lélek temploma. Azt is tudom, Jézus azt tanította, hogy az Istennek nem kell templomot építeni, meg áldozatot mutatni, mert az Isten mindenhol meghallgat és mindenkit szeret egyformán. Az egyház nem az Istennek állít templomot, hanem magának, legyen hova beterelni a félnótás birkákat és lefejni őket. Kérdem én, ez nektek szeretet? Azért kell perselyezni, hogy a papok jól éljenek. Dolgoztam én plébániákban, ragyogott minden, olyan pazar berendezés volt benne, hogy az állam leszakadt, a király is megirigyelte volna. Ezek a szegény becsapott emberek meg az utolsó kis pénzecskéjüket is bedobják a perselybe, csak hogy ne legyen lelkiismeretfurdalásuk, azt mondhassák róluk, jó vagy gyermekem. Tudok olyanról, hogy a villanyszámlát nem fizette be, hogy vasárnap legyen mit tenni a kalapba. Ez nem egyház, ez bűnszervezet. Kimossák a gyanútlan emberek agyát. rettegésben tartják őket a pokollal. horrorfilmeket nézetnek a gyerekekkel, hogy féljenek, a metodita gyülekezetek egyes vezetői. Az ősmagyarok napisten hívők voltak és szeretetben éltek. De az egyház kimazsolázta a neki kedvező Jézus tanítsokat, átdolgozta az igazi bibliát, és üzletet csinált a szívekből, lelkekből és szétzilálták a családi kötelékeket.Isten akaratából. Aki teheti az, meneküljön az összes felekezettől, mert mind ugyanazt akarja, csak a csomagolás különbözik.
2014. ápr. 24. 16:32
 28/67 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Egyébként külhoni magyar vagyok, itt van római, görög, református és ortodox vallás is. Itt úgy működik, hogy a pap közölte, aki nem fizeti az adót, az nem lesz eltemetve. Illetve, ha nem fizeted az adót, össze sem adnak, csak ha visszamenőleg befizeted."..."Ezért gondoltam, hogy az anyaországban is így van, mert végül is ugyanazok a vallások vannak."

Hát épp ez a baj. Ebben a nagy "egységesítésben" tapasztalatom szerint megfeledkeznek a helyi viszonyokról. Mert ami mondjuk Amerikában természetes az kis hazánkban már nem biztos hogy így van.

Meg teszem azt van olyan európai ország ahol törvény írja elő hogy nem "zsúfolhatsz be" két gyereket egy szobába. Külön szobát kell biztosítani mindegyiknek.

Ezt csak a példa kedvéért írtam.

Mint az "anyaországban" élő magyarként ,elmondhatom neked hogy itt nem ilyen szokások vannak. Természetesen kivétel az lehet. De többségében nem így van.

De mondok egy másik példát is. Kínában könnyen bajba kerülhetsz azért ha nyilvánosan hirdeted a Bibliában leírtakat vagy pusztán azért mert Bibliád van. Pedig Kínában is van kereszténység Európában meg Buddhizmus. S még is ez van.

2014. ápr. 24. 17:01
 29/67 anonim ***** válasza:
22%
amíg nem származik belőle károm, hagynám azt csinál amit akar, felnőtt ember
2014. ápr. 25. 18:04
 30/67 anonim ***** válasza:
94%

""Otthon nincs takarítva, főzve, mert prédikálni, meg gyülekezetbe jár. "

Ezt meg megint sántít nekem. Akkor mit esznek? Illetve a tanúknál rengetegszer meg van említve a tisztaság, hogy házat, autót, ruhát tisztán kell tartani."

Van egy apuka is.

Amúgy igazad van, mikor jönnek ilyen vallásúak, mint ő, az Öregek, vagy mik, akkor kerül új asztalterítő, ragyog az egész ház. Nem mellesleg jegyzem meg, hogy ezek az Öregek, vagy hogy hívják őket, minden alkalommal 2-3 hétre jönnek, ez alatt a híveknél "vendégeskednek" 2-3 napig. És ezt csinálják egész évben. Végülis okos, met se rezsit, se kaját nem kell fizessenek.

A továbbiakban meg megköszönném, ha nem vonnád kétségbe a szavaimat, nincs okom hazudni, és nem is tenném.

2014. ápr. 25. 19:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!