Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitartás; mindenképp írj majd a szüleidtől !!
2014. márc. 22. 15:05
A nyolcvan ezerből + a családi pótlék a anyádnál meg tudsz élni. Később meg kialakul majd minden. Kitartás.
2014. márc. 22. 15:09
Hát elég gáz a férjed.
De azért ez nem válóok. Most ha ő nem lenne, akkor meg aztán mindig csak neked kéne foglalkoznod a gyerekkel.
Amúgy az enyém sem vállal éjszakázást, pont ma péntekről szombatra kértem, hogy keljen a gyerekhez, mert 30 hetes terhes vagyok, hasmenésem volt, és ő nem ilyen bunkón adja elő, de ő sem képes rá... És én még baba és terhesség és minden házimunka mellett a vállalkozásában dolgozom is sajnos :-(.
Nem tudom hogy lehet normális pasit kifogni, nekem sem sikerült.
2014. márc. 22. 16:41
örülök h mersz éépni, hajrá
2014. márc. 22. 20:13
Először mikor elolvastam ezt az egészet, az ötlött fel bennem, miért pont a gyerek születése óta ilyen ez az ember, arra gyanakszik, hogy nem ő az apja? Aztán írtad is, hogy képedbe vágta pont ezt. A válás után én csináltatnék a helyedben egy apasági tesztet, aztán az orra alá tenném, hogy tessék, te vagy az apja, további szép vasárnapi apuka létet.
2014. márc. 22. 20:53
56/60 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy hogy elválunk vagy nem,az igaz én leszek mindig a gyerekkel!!!De én 1 gyerek felnevelését vállaltam,nem kettőét!Főleg nem úgy hogy még én tartom el a GYEDből!Anyáéknál mindig is nagyobb segítséget kaptam,ha kellett éjszaka ők ébredtek a gyerekhez,ha meg nem,akkor bevállalták hogy egész nap vele vannak én meg lazítsak.
Csak hajrá, ezzel a pasival nem veszítesz semmit. Azért inkább váljál el, tisztább helyzet, meg hát a gyerektartási díj se mindegy.
Ő az apa, mert veled élt, amikor a gyerek fogant, - ha ezt vitatja, akkor majd ő kérjen, a saját költségére apasági vizsgálatot, de, ahogy látom a gyerektartás elszabotálása nem fog menni.
Amúgy nem értem a pasit, nemcsak veled, de hát a gyerekével is....
2014. márc. 23. 17:16
Jobb lesz nektek a,szüleidnél. Meglátod. Ilyen emberre csak az éveidet vesztegeted..
2014. márc. 23. 20:15
2014. márc. 25. 23:53
60/60 A kérdező kommentje:
Még nem mentünk el!Majd vasárnap!Nekem másodikán be kell feküdnöm a kórházba a műtétre egy hétre,addig a picivel anya lesz.Utána haza jövünk 2 hétre,vigyázzon ő is a gyerekre,na most majd neki kellesz felkelnie hozzá és itthon mindent megcsinálni,mert járni nem tudok majd!Április 3.hetében elmegyünk végleg.Ezt mondtam neki is,azt hiszi viccelek,de majd nagyot koppan
Kapcsolódó kérdések: