Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elváljak? Itt hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváljak? Itt hagyjam?

Figyelt kérdés
3 éve vagyok a férjemmel,van egy 10 hónapos kislányunk.Kemény éjszakákat élek meg a gyerekkel és persze nappal itthon is vár a házimunka,már kivagyok.A férjem semmit nem segít,2 nap meló,2 nap szabad így dolgozik.Ha megkérem rá hogy legalább egy héten 1szer ő legyen éjszaka a gyerekkel a pofámhoz vágja hogy én ezért kapom a GYED-et.Ő meg dolgozik és neki pihenni kell meg dolgozni,ennyi dolga van.Ráadásul ilyenkor megkapom a magamét hogy ha nem tetszik a dolog akkor takarodjak vissza a szüleimhez és váljunk el.Én szeretem de az energiáim végesek,ráadásul egy hét múlva komoly térdműtétem lesz
2014. márc. 22. 08:28
1 2 3 4 5 6
 11/60 Jégtánc ***** válasza:
86%
Erre csak az válaszolnám,hogy a gyed-be nem tartozik a házimunka,ezért is hívják gyermekgondozási díjnak.A gyermek körüli teendőket megcsinálnám,aztán megfőznék a gyermeknek meg magamnak,és utána ha alszik a gyermek,egyből lefeküdnék aludni.Bár ha eddig sem segített a gyermek születése előtt akkor ne most várj tőle csodát.Simán elválnék,bár eleve nem is mentem volna hozzá ilyen felfogású emberhez.
2014. márc. 22. 09:22
 12/60 anonim ***** válasza:
84%
Egyre szebb dolgok derülnek ki... továbbra is fennáll a véleményem: mennék. Nem az a jó férj aki a munkát bújja, hanem az aki a családját szereti! Ezek szerint ő nem az...
2014. márc. 22. 09:22
 13/60 A kérdező kommentje:
Ezt látta ő is gyerekkorába.Az apja pici korába elhagyta,nem tudja mi az hogy család!!!!Az anyja meg leszarta,sokszor a beteg nagyija volt vele,míg az anyja hapsizott
2014. márc. 22. 09:28
 14/60 anonim ***** válasza:
90%

Az, hogy anyuka tud aludni, mikor a baba alszik, totàlis tévedés. Olyankor végzed azokat a házimunkàkat, amiket nem tudsz normálisan, ha ébren van, esetleg hajat mosol stb. Ráadásul nem minden gyerek alszik napközben 2-szer 3 órát.

Valószínűleg én ezt így nem csinàlnám tovàbb.

2014. márc. 22. 09:31
 15/60 A kérdező kommentje:
Igen,ha alszik, jöhet a főzés,takarítás,szellőztetés...stb.Nem is tudok nappal aludni,pedig kivagyok!!!Na meg ha le is dőlök picit akkor ébred fel pont!!!Elég szívós vagyok szerencsére,de 10 hónapja ez megy,na meg ahogy most műtik a lábam,1 óra állás után roskadok össze,de nem tehetem,mert a gyerekkel kell játszani aki ráadásul olyan mint aki turbórágót evett
2014. márc. 22. 09:40
 16/60 anonim ***** válasza:
90%

Az ilyennel ugysem tudsz ertelmesen beszelni, ha visszamesz dolgozni o utana sem fog segiteni es akkor leszel csak igazan elfaradva.

Egy ideig probald meg, hogy csak a gyereket latod el mondvan a GYED az gyermekgondozasert jar, nem ferjellatast jelent. Ha nem kapcsol menj haza.

2014. márc. 22. 09:43
 17/60 A kérdező kommentje:
A pici ráadásul nappal kétszer alszik30-40 percet,ennyi idő alatt képtelenség mindent megcsinálni,a lakás olyan nappal mint egy háborús övezet,csak akkor van rend ha este 8kor elalszik én meg 10ig pakolok
2014. márc. 22. 09:44
 18/60 A kérdező kommentje:

Mondtam neki ezt is,hogy legyünk külön kasszán.....és csináljon meg mindet magának.Most már nem főzök csak a kicsinek és magamnak,nem mosom a ruháit,átköltöztem a gyerekszobába.Erre a válsz:Akkor takarodj el innen!!!!De gyerektartást ne várj!!!

Hozzáteszem,börtönbe dolgozik,örmester,havi 170et kap,amiből egyedül nem él meg,ha nem vagyok

2014. márc. 22. 09:48
 19/60 anonim ***** válasza:
15%

Hat erre csak azt tudom mondani, hogy megerdemled a sorsod.

Ilyen embernek szultel?"

2014. márc. 22. 09:48
 20/60 anonim ***** válasza:
12%

Fogadjunk honapok ota nincs szex.

Egy ferfi akkor beszel igy ha zarva van a candyshop.

Nem koti ot a szeretet igy utal teged ezert a gyereket meg turi

Szeressd ot szexelj vele

2014. márc. 22. 09:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!