Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváljak? Itt hagyjam?
Nézd, nekem van apám. Hasonló stílusú, mint a férjed. Anyám lenyelte a büszkeségét. Bár ne tette volna... A három gyereke közül egy sem értette meg, mi kértük, hogy hagyja már ott ezt a sutyerákot. Ha mi választunk, a csonkacsaládot választjuk, elhiheted. És ahogy betöltöttük a 18-at, léptünk otthonról.
Gyerek miatt maradni a legnagyobb önáltatás, ez egyáltalán nem szolgálja a gyerek érdekeit.
igazad van!Kicsit mintha a gyerek félne is már tőle!Régebben ha ölbe vette jól el voltak.Most a gyerek eléggé letört hisztis,gondolom érzi a feszültséget.Apánál egy pillanatig sincs nyugton,a kéz kezét nyújtja mindig felém,hogy neki anya kell!
Természetesen az első a gyerek érdeke!
Nekem apám alkoholista volt,anyám milliószor el akart válni,de nem tette,hogy legyen apánk!De inkább vált volna el,mert azt látni hogy apám semmibe nézi anyámat,késsel megy neki,üti-vágja.......még hasonlót sem szeretnék a gyerekem előtt
Attól, hogy elválsz a vér szerinti apától, nem jelenti azt, hogy apa nélkül nő fel a gyerek.
Én is elváltam, 7 éves volt akkor a lányom. Aztán találkoztam valakivel, aki maximálisan betölti az apaszerepet.:) Az apa is megvan, néha elviszi, de pl. hétfőn volt a szülinapja a gyereknek, de még nem jutott eszébe felköszönteni. És ő imádta a lányát. Mi lenne, ha utálta volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!