Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elváljak? Itt hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváljak? Itt hagyjam?

Figyelt kérdés
3 éve vagyok a férjemmel,van egy 10 hónapos kislányunk.Kemény éjszakákat élek meg a gyerekkel és persze nappal itthon is vár a házimunka,már kivagyok.A férjem semmit nem segít,2 nap meló,2 nap szabad így dolgozik.Ha megkérem rá hogy legalább egy héten 1szer ő legyen éjszaka a gyerekkel a pofámhoz vágja hogy én ezért kapom a GYED-et.Ő meg dolgozik és neki pihenni kell meg dolgozni,ennyi dolga van.Ráadásul ilyenkor megkapom a magamét hogy ha nem tetszik a dolog akkor takarodjak vissza a szüleimhez és váljunk el.Én szeretem de az energiáim végesek,ráadásul egy hét múlva komoly térdműtétem lesz
2014. márc. 22. 08:28
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nekem van apám. Hasonló stílusú, mint a férjed. Anyám lenyelte a büszkeségét. Bár ne tette volna... A három gyereke közül egy sem értette meg, mi kértük, hogy hagyja már ott ezt a sutyerákot. Ha mi választunk, a csonkacsaládot választjuk, elhiheted. És ahogy betöltöttük a 18-at, léptünk otthonról.

Gyerek miatt maradni a legnagyobb önáltatás, ez egyáltalán nem szolgálja a gyerek érdekeit.

2014. márc. 22. 13:46
 42/60 A kérdező kommentje:

igazad van!Kicsit mintha a gyerek félne is már tőle!Régebben ha ölbe vette jól el voltak.Most a gyerek eléggé letört hisztis,gondolom érzi a feszültséget.Apánál egy pillanatig sincs nyugton,a kéz kezét nyújtja mindig felém,hogy neki anya kell!

Természetesen az első a gyerek érdeke!

Nekem apám alkoholista volt,anyám milliószor el akart válni,de nem tette,hogy legyen apánk!De inkább vált volna el,mert azt látni hogy apám semmibe nézi anyámat,késsel megy neki,üti-vágja.......még hasonlót sem szeretnék a gyerekem előtt

2014. márc. 22. 13:53
 43/60 anonim ***** válasza:

Attól, hogy elválsz a vér szerinti apától, nem jelenti azt, hogy apa nélkül nő fel a gyerek.

Én is elváltam, 7 éves volt akkor a lányom. Aztán találkoztam valakivel, aki maximálisan betölti az apaszerepet.:) Az apa is megvan, néha elviszi, de pl. hétfőn volt a szülinapja a gyereknek, de még nem jutott eszébe felköszönteni. És ő imádta a lányát. Mi lenne, ha utálta volna?

2014. márc. 22. 14:18
 44/60 A kérdező kommentje:
Én már csak remélem hogy egyszer majd találok valakit magamnak aki megbecsül!Ő kétlem hogy foglalkozna a lányával,most itt van vele,le se szarja.Ha 140km-re lesz akkor fog vele törődni?Hmm....kétlem
2014. márc. 22. 14:21
 45/60 A kérdező kommentje:
A legújabb verzó.Mikor a képembe vágta hogy szerinte nem ő az apja a gyereknek.Hát ha ő nem vágott teherbe akkor a szentlélek szállt meg!!
2014. márc. 22. 14:23
 46/60 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, elkezdted becsomagolni a cuccaitokat, sőt, már a gyereket öltözteted...
2014. márc. 22. 14:53
 47/60 A kérdező kommentje:
Most vendégek jönnek,az öcsémék.Ők már sunyiba visznek haza nekem pár cuccot anyáékhoz.De még a hétfőt megvárom,vigyen be a kórházba,hogy tudjam az altató orvost elintézni.Aztán eltünök mikor dolgozik,este ha haza jön üreg a lakás.Marad egy vasalója,egy tv és pár evőeszköz,ami ajándék.Minden ami a lakásba van még én vettem évekkel ezelőtt.
2014. márc. 22. 14:57
 48/60 Jégtánc ***** válasza:
Írj majd a szüleidtől,hogy rendben odaértetek e.
2014. márc. 22. 14:57
 49/60 A kérdező kommentje:
Örülök hogy ennyi választ kaptam,ilyen gyorsan,és hogy vannak nem "szolgalelkű" nők,akik megértik a helyzetemet!Innentől csak az én és a gyerekem nyugodt élete az első
2014. márc. 22. 14:59
 50/60 Jégtánc ***** válasza:
Gyermekelhelyezést ne felejtsd el majd elrendezni.
2014. márc. 22. 15:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!