Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Elváljak? Itt hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváljak? Itt hagyjam?

Figyelt kérdés
3 éve vagyok a férjemmel,van egy 10 hónapos kislányunk.Kemény éjszakákat élek meg a gyerekkel és persze nappal itthon is vár a házimunka,már kivagyok.A férjem semmit nem segít,2 nap meló,2 nap szabad így dolgozik.Ha megkérem rá hogy legalább egy héten 1szer ő legyen éjszaka a gyerekkel a pofámhoz vágja hogy én ezért kapom a GYED-et.Ő meg dolgozik és neki pihenni kell meg dolgozni,ennyi dolga van.Ráadásul ilyenkor megkapom a magamét hogy ha nem tetszik a dolog akkor takarodjak vissza a szüleimhez és váljunk el.Én szeretem de az energiáim végesek,ráadásul egy hét múlva komoly térdműtétem lesz
2014. márc. 22. 08:28
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:
Nem ilyen volt!Imádta a rendet,főzött,mosott,takarított,vasalt,és dolgozott!!!!Ha tudtam volna hogy ilyen lesz nyíván nem szültem volna neki és nem mentem volna hozzá.A változás a szülés után jött
2014. márc. 22. 09:53
 22/60 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy olyan nincs, hogy ha elváltok és nálad marad a gyerek, akkor nem fizet gyerektartást. Bíróság kötelezheti rá : |
2014. márc. 22. 10:04
 23/60 anonim ***** válasza:
14%
A gyereket már régen le kellett volna szoktatnod az éjszakai kelésekről. Akkor nem lennél állandóan fáradt.
2014. márc. 22. 10:04
 24/60 anonim ***** válasza:
87%

7.! Csak nem mindenki tud csettintésre pihenni. Pl amikor a lányom aludt, én nem tudtam sem pihenni sem aludni, mert addigra átestem a holtponton.

Aki azt írja, hogy mert otthon van a gyerekkel stb., az kb erre született, élete végéig htb lesz, és csitu van, nem jár pihenés sem az anyának? Mert anya és GYEDet kap? Nálunk mellérendelt szerepkör van és nem hierarchia, de ahogy elnézem, sok család leragadt a régi család fogalmánál.

2014. márc. 22. 10:25
 25/60 A kérdező kommentje:
Ja és ha szex is van,2 napig jó kedve van és ennyi!Akkor még nem kapok segítséget!!!!!Anyukám is ezt mondta anno,szex....így is tettem!!Csináltam ha volt kedvem ha nem!!De nem vagyok robot,érzéseim nekem is vannak!
2014. márc. 22. 10:51
 26/60 anonim ***** válasza:
16%

pedig a ferfiak annyira egyszeruek

meleg kaja, meleg agy, hobby haverok es tisztelet ennyi es imadni fognak.

kepzeld magad a helyebe hazajon elnyutt asszony faradt kupi a lakasban es az agy is hideg.O le van nemerdekelve te pedig csak a gyereknek elsz

Ezert beszel veled csunyan ezert vagja a fejedhez hogy takarodj

2014. márc. 22. 11:05
 27/60 anonim ***** válasza:
85%

Kedves utolsó, felháborító amit írsz! A gyereket ketten vállalták, ezért annak kellene természetesnek lenni, hogy a férj is kiveszi a részét mindebből. Nem azt mondom, hogy fele-fele arányban, mert ő munkába is jár, de igen is kötelessége lenne a gyerekével lenni, foglalkozni. És akkor a feleség is felszabadulna picit a 24 órás szolgálatból. Lenne kedve , ereje, ideje magával foglalkozni. El tudna menni fodrászhoz, kozmetikushoz, sportolni, hogy jobban érezze magát a bőrében. És ha ő rendben lenne, akkor biztos nem lenne az az ágy sem hideg.

Így viszont lett otthon egy második gyereke is (a férje), akiről szintnén gondoskodnia kell. Én sem akarnák ágyba bújni így vele.

Kedves Kérdező! Ha nekem mondana valaki ilyeneket, egy percig sem gondolkoznák, csomagolnák és nem érdekelne mi lesz tovább, de nem maradnák vele. Igaz nem is vállalnák úgy gyereket, hogy ne legyek képes, akár egyedül is eltartani, ha kell.

2014. márc. 22. 11:27
 28/60 anonim ***** válasza:
92%

Elvalnek.

A paromat is elhagyta az apukaja pici koraban. Nemsokara megszuletik a kislanyunk. Reggel 7tol este 7-ig dolgozik, kimerito fizikai munkat. Utana hazajon, orul hogy velem lehet, kedvemben jar es a tengerimalacunkkal jatszik orakig. Nagyszeru apa lesz, o biztos hogy a lanyaval is torodni fog. Na meg a hazimunkaban sokat segit.

2014. márc. 22. 11:31
 29/60 anonim ***** válasza:
96%
Persze, 26.! És a nő mikor pihen? Mikor hobbyzik, mikor barátnőzik és mikor szépül? Jaa, tényleg, a nőnek az nem jár, a tisztelet csak a pasikat illeti.. Aki ilyen értékrenddel bír, az vagy ne alapítson családot, vagy egy szolgalelkű nőt keressen..
2014. márc. 22. 11:34
 30/60 anonim ***** válasza:
1%

Mi szamotokra a legfontosabb a buszkesegetek vagy az hogy a hazassag mukodjon es a gyereknek legyen apja.

Buszkeseget fere kell tenni es igen is nekunk noknek kell aldozatot hozni a hazassagert nekunk kell kezdeni a jobb eletet magunkon kell valtoztani nem a ferfin.

Ha te valtozol es szereted o is fog.

2014. márc. 22. 11:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!