Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváljak? Itt hagyjam?
7.! Csak nem mindenki tud csettintésre pihenni. Pl amikor a lányom aludt, én nem tudtam sem pihenni sem aludni, mert addigra átestem a holtponton.
Aki azt írja, hogy mert otthon van a gyerekkel stb., az kb erre született, élete végéig htb lesz, és csitu van, nem jár pihenés sem az anyának? Mert anya és GYEDet kap? Nálunk mellérendelt szerepkör van és nem hierarchia, de ahogy elnézem, sok család leragadt a régi család fogalmánál.
pedig a ferfiak annyira egyszeruek
meleg kaja, meleg agy, hobby haverok es tisztelet ennyi es imadni fognak.
kepzeld magad a helyebe hazajon elnyutt asszony faradt kupi a lakasban es az agy is hideg.O le van nemerdekelve te pedig csak a gyereknek elsz
Ezert beszel veled csunyan ezert vagja a fejedhez hogy takarodj
Kedves utolsó, felháborító amit írsz! A gyereket ketten vállalták, ezért annak kellene természetesnek lenni, hogy a férj is kiveszi a részét mindebből. Nem azt mondom, hogy fele-fele arányban, mert ő munkába is jár, de igen is kötelessége lenne a gyerekével lenni, foglalkozni. És akkor a feleség is felszabadulna picit a 24 órás szolgálatból. Lenne kedve , ereje, ideje magával foglalkozni. El tudna menni fodrászhoz, kozmetikushoz, sportolni, hogy jobban érezze magát a bőrében. És ha ő rendben lenne, akkor biztos nem lenne az az ágy sem hideg.
Így viszont lett otthon egy második gyereke is (a férje), akiről szintnén gondoskodnia kell. Én sem akarnák ágyba bújni így vele.
Kedves Kérdező! Ha nekem mondana valaki ilyeneket, egy percig sem gondolkoznák, csomagolnák és nem érdekelne mi lesz tovább, de nem maradnák vele. Igaz nem is vállalnák úgy gyereket, hogy ne legyek képes, akár egyedül is eltartani, ha kell.
Elvalnek.
A paromat is elhagyta az apukaja pici koraban. Nemsokara megszuletik a kislanyunk. Reggel 7tol este 7-ig dolgozik, kimerito fizikai munkat. Utana hazajon, orul hogy velem lehet, kedvemben jar es a tengerimalacunkkal jatszik orakig. Nagyszeru apa lesz, o biztos hogy a lanyaval is torodni fog. Na meg a hazimunkaban sokat segit.
Mi szamotokra a legfontosabb a buszkesegetek vagy az hogy a hazassag mukodjon es a gyereknek legyen apja.
Buszkeseget fere kell tenni es igen is nekunk noknek kell aldozatot hozni a hazassagert nekunk kell kezdeni a jobb eletet magunkon kell valtoztani nem a ferfin.
Ha te valtozol es szereted o is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!